Ο ανάγωγος της Κυριακής: Και γ@μώ τα καλοκαίρια!

Η κυβέρνηση χάνει το παιχνίδι «επιστροφή στην κανονικότητα». Πιο καλό να το πει «επιστροφή στην χρεωκοπικότητα» Βαδίζουμε ολοταχώς.

@
Στα νησιά περπατάς και νομίζεις ότι είσαι αρχές Νοεμβρίου, όπου αρχίζουν να κλείνουν ένα ένα.

@
Συντριβή. Αυτή είναι η λέξη. Όσοι επιζήσανε από κορονοϊό ετοιμάζονται να φουντάρουν.

@
Ζούμε και σε μια Ευρώπη της Γερμανίας που δεν θέλει να ζήσει καλύτερα ο κόσμος. Γι’ αυτούς είμαστε στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν είμαστε χώρα .

@
Πόναγε η ψυχή του, λέει, του Σόιμπλε

που στην Ελλάδα τον παρομοίαζαν με Χίτλερ. Εντάξει, δεν μας βασάνιζε όπως ο Χίτλερ τους Εβραίους, όμως το μίσος του περίσσευε σε όλες τις δηλώσεις του. Αργά για δάκρυα.

@
Όχι, προς Θεού δεν θα πεινάσουν οι δημοσιογράφοι της Νέας Δημοκρατίας από τη νέα χρεωκοπία.

Μέχρι 800.000 ευρώ έχει πάρει δημοσιογράφος για να λέει κάθε μέρα «μένουμε σπίτι».
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος 0 ευρώ και ο σερβιτόρος της είδησης 800.000.

@
Ξεφτιλισμένοι δωσίλογοι, γλειφτρόνια κι υποτακτικοί. Οι περισσότεροι από δαύτους.

@
Να βγούνε τώρα οι δημοσιογράφοι που τα πήρανε και να πούνε πόσα πήρανε. Η Νέα Δημοκρατία τσουβαλιάζει τους δημοσιογράφους με το να μην δίνει την λίστα. Αναρωτιέμαι ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να δημοσιεύσει τη λίστα;

Ο ένας καλύπτει τον άλλον. Τέτοιος ξεπεσμός;

@
Και δεν μιλάμε βέβαια για καταξιωμένα sites και κανάλια μεγάλης ακροαματικότητας που εισέπραξαν χρήματα. Αυτό ήταν δίκαιο. Μιλάμε για sites που δεν υπήρχαν που φτιάχτηκαν για να τ’ αρπάξουν.

@
Η κυβέρνηση τους κρύβει και έτσι επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει κλοπή του δημοσίου χρήματος. Ανοιχτή κλοπή.

@
Μπουρδέλο. Ένα απέραντο μπουρδέλο με γραβάτες.

@
Είπα μπουρδέλο και είναι να γελάει κάνεις με τα μέτρα που μπήκαν για ν’ ανοίξουν τα μπουρδέλα. Πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εντάξει. ΟΚ. Κλείστε τα. Στα σουπερμάρκετ μπαίνεις με ταυτότητα; Πας να ρίξεις έναν π@@@@ο και πρέπει να το μάθει όλη η ανθρωπότητα;

Δηλαδή, δεν έχει πάει σε μπουρδέλο ένας απ’ αυτούς τους φλώρους;

@
Τι θελετε δηλαδη;;

Να χτυπήσει το τηλέφωνο και να το σηκώσει η γυναίκα σου και να την ρωτήσουνε «ο άντρας σας ήταν χτες στη Φυλής στις 10 και τέταρτο;»

Γιατί κόλλησε έναν φαντάρο καθώς έβγαινε.

@
Αμ το άλλο; Που δεν μπορείς να μείνεις πολύ ώρα με το «κορίτσι» στο μπουρδέλο; Κάτσε ρε φίλε, έχω προβλήματα μπορεί να μη μου σηκώνεται. Θα πρέπει να μπαίνω με το πουλί όρθιο να πυροβολώ και να φεύγω;

@
Δεν πάνε καλά. Έχουν διαλυθεί τα μαγαζιά, τ’ ανοίγουν και τα ξανακλείνουν. Οι επιχειρήσεις διαλύονται και το στριμωξίδι επιτρέπεται μόνο όπου μιλούν νεοδημοκράτες και στις εκκλησίες που ποιος θα τα βάλει με το παπαδαριό;

@
Και μέσα σ’ όλα κι ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης που θέλει να κάνει κι αυτός τη φασαρία του για να μην ακούγεται μόνο ο Κυριάκος, αποφάσισε να φτιάξει την Αθήνα διαλύοντάς την.

@
Αφού υπενθυμίσουμε το μπάχαλο που έγινε Χριστούγεννα με τον χειρότερο στολισμό που είχε πότε η πόλη και με το δέντρο που έγειρε αφού μαζεύει ακόμα τα νερά που σπάσαν στο σιντριβάνι στην Ομόνοια από την προχειράντζα της κατασκευής κι αφού υπενθυμίσουμε ότι έδωσε σε ιδιωτική εταιρεία για 20 χρόνια το Φιλοπάππου…

@
Να υπενθυμίσουμε ότι η Αθήνα δεν έχει παρκινγκ, δεν έχει δρόμους μεγάλους, δεν έχει ολοκληρωμένο μετρό, έχει μεσαίας εξυπηρέτησης συγκοινωνία και δεν εξυπηρετεί κανέναν η Πανεπιστήμιου να μεγαλώσει μιας και είναι ο μόνος δρόμος που έχει ήδη μεγάλα πεζοδρόμια.

@
Εξυπνακισμοί που εμφανίζονται ως όραμα. Πρώτα υποδομές λοιπόν κι ύστερα κλείσιμο των δρόμων. Μια πυρκαγιά σοβαρή να γίνει θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Κωστάκης. Ας έρθουμε στα συγκαλά μας.

@
Εντάξει, το καταλάβαμε είναι κι αυτός μέλος της βασιλικής οικογένειας που κυβερνάει την Ελλάδα. Της οικογένειας Μητσοτάκη τους οποίους ασφαλώς και ψήφισε ο Ελληνικός λαός καθοδηγούμενος απ’ αυτούς που τσεπώνουν 800.000 ευρώ για να σου πουν το αυτονόητο.

«Μείνε σπίτι, υπάρχει επιδημία».

@
Πώς γίνεται να έχει 132 ακίνητα ο Βαρβιτσιώτης και να ασχολούμαστε με το που νοικιάζει τα σπίτια του ο Παπαδημούλης δεν το κατάλαβα. Το νόμιμο και το ηθικό είναι για τους Αριστερούς, ενώ οι Δεξιοί μπορούν να κλέβουν, ν’ αρπάζουν, να σπαταλάνε, να νοικιάζουν όπου θέλουν και να μην λογοδοτούν πουθενά;

@
Η νομιμότητα είναι το παν.

Η ηθική ποια είναι δηλαδή του Έλληνα; Άμα είσαι Δεξιός κάνε ότι θες, αλλά άμα είσαι Αριστερός θα μας δίνεις πιστοποιητικό ηθικής βεβαίωσης;

@
Η Δεξιά παίζει μια χαρά το παιχνίδι της, έχει πάντα το πάνω χέρι και ζητάει πιστοποιητικό φρονήματων από τους προοδευτικούς.

@
Θα μου πεις καλύπτεις τον Παπαδημούλη. Όχι βέβαια. Δεν μ’ άρεσε αυτός ο τρόπος επένδυσης. Αλλά κι ο Τσίπρας που περιμένει αιώνες μέχρι ν’ αντιδράσει δείχνει ότι έχει αργά αντανακλαστικά σαν ηγέτης. Ο ηγέτης αποφασίζει μπαμ μπαμ. Δεν το αφήνει πολύ το πιάτο να κρυώσει.

@
Και μέχρι τώρα το ατού της αποφασιστικότητας το έχει ο Μητσοτάκης.
Έχασε μόνο τον βηματισμό του λίγο πριν τον ανασχηματισμό. Που τον ανέβαλλε.
Τον μάζεψε ο Σαμαράς κατά πως φαίνεται.
Του είπε «για τόλμα να μου κουνήσεις τους δικούς μου». Πήγε ο Άδωνης και κρύφτηκε πίσω απ’ τα παντελόνια του Σαμαρά.

@
Μην ξεχνάτε. Οι πρώτες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική. Που σημαίνει ένα κόμμα με τον Σαμαρά από πίσω θα κάνει μεγάλη ζημιά. Βάλε και τον Κασιδιάρη που ανεβαίνει και ροκανίζει και τον Βελόπουλο. Το σκηνικό άρχισε να σπάει πάλι.

@
Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα συζητάνε με τους τρεις και τους πενηντατρείς και τους τρεις τρεις εννιά.

@
«Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς Αλέξη δεν υπάρχει» είπε ο Σπίρτζης και ως πρώην ΠΑΣΟΚ και Παπανδρεϊκος, ε κάτι ξέρει. Αλλά αυτοί εκεί μέσα θέλουν την Αριστερά να ζητιανεύει, να γκρινιάζει, να συζητάει και να μην αναλαμβάνει ευθύνες. Την Αριστερά της διαμαρτυρίας που εκπροσωπεί ο Τσακαλώτος, ο μεγαλύτερος φορομπήχτης της Μεταπολίτευσης

@
Ρώτησαν τον Βενιζέλο αν έχει επαφή με τη Φώφη και είπε «όχι βέβαια. Δε νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο είναι στον ορίζοντα μου ή στα αντικείμενα μου». Έγινε κι αντικείμενο η Φώφη. Κομοδίνο; Σερβάντα; Φοντανιέρα; Μπιζουτιέρα;

@
Η μικρή Μαρκέλα έχει αναστατώσει τον μεγάλο μας άρρωστο κόσμο. Δεν θα ‘θελα να συμβεί ποτέ σε κανένα παιδί του κόσμου αυτό που συνέβη στη Μαρκέλα από την τόσο άρρωστη αυτή γυναίκα.

@
Από την άλλη υπόθεση η 35χρονη αρνείται να ομολογήσει το έγκλημα της, της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διότι αυτό το βιτριόλι ήταν φονικό όπλο. Δεν είναι βαριές σωματικές βλάβες όταν χρειάζεται ένας άνθρωπος 30 εγχειρήσεις για να μην μπορεί να είναι ο ίδιος πια. Η προηγούμενη γυναίκα σκοτώθηκε. Αυτή που θα ζήσει είναι μία που δεν θα της μοιάζει.

@
Είναι προσωποκτονία.

@
Σου αλλάζουν πρόσωπο. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι, οι γκάγκστερ της δημοσιογραφίας, που κατόπιν εντολών εκτελούν προσωπικότητες.

@
Αυτά που συζητάνε ότι ο Πέτσας μαγειρεύει τα ποσά που δόθηκαν στα sites για να μην υπάρχει αντικείμενο επέμβασης Εισαγγελέα ελπίζω να μην αληθεύουν.

@
Ο σοβαρός και τρομερός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της χώρας Κυριάκος, ο οποίος σε τιμητικό άγημα σταμάτησε μπροστά για να δέσει τα κορδόνια του, στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας πήγε να του ρίξει το ποτήρι στα μούτρα, σε αμερικανό αξιωματούχο τράβαγε τις κάλτσες του, στον φρουρό του Λευκού Οίκου πήγε να του πάρει την ομπρέλα και να φύγει, αυτός λοιπόν ο πρωθυπουργός τι έκανε τις προάλλες;

@
Πήγε στο μνημείο του ολοκαυτώματος στο Ισραήλ, του βάλανε ένα κιπά να φορέσει και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να μείνει για λίγο ακίνητος, όπως κάνουν όλοι οι πρωθυπουργοί. Όχι μόνο του έπεσε, όχι μόνο το πήρε ο αέρας και δεν μπόρεσε να το πιάσει, όχι, άρχισε να κάνει επικύψεις για να τον στριμώξει. Τη γ@μησε την τελετή.

@
Εννοείται πως το στιγμιότυπο κόπηκε από την ΕΡΤ, η οποία έχει περάσει πλέον σε καθεστώς ανοιχτής λογοκρισίας, όπως επί Χούντας. Ακόμα και σε εκπομπές έχει δοθεί λίστα για το ποιους καλλιτέχνες καλούνε.

Μόνο φίλους του Μαρκουλάκη.

@
Ντροπή για την ΕΡΤ. Θα πω κάτι που είναι πολύ ανάγωγό. Καλύτερα «μαύρο», παρά μια τηλεόραση της λογοκρισίας και των καθεστώτων των πραξικοπηματικών.

@
Άι στο διάολο πια σ’ αυτή τη χώρα, βαρέθηκα να πληρώνω αυτό το αληταριό που μας φιμώνει. Μετά τους δωσίλογους επί κατοχής η χειρότερη φάρα οι δημοσιογράφοι της υποταγής και της λογοκρισίας. Οι Ζούλες.

@
Διαβάζω για τα ελληνικά hoaxes ότι διέψευσαν τα ελληνικά hoaxes.

Για το θέμα του κοψίματος των καλλιτεχνικών στο λύκειο. Μοναδική σωτηρία για τον έλεγχο των fake news, αν υπάρχει, είναι να ανατεθεί ο έλεγχος στην ΕΣΗΕΑ. Έστω και σε αυτήν την ΕΣΗΕΑ που έβγαλε ανακοίνωση για την καμπάνια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το φαγοπότι ένα μήνα μετά. Έστω.

@
Μια χουφτα άνθρωποι έβαλαν, λέει, άγαλμα στο Πισοδέρι Φλώρινας, γιατί εκεί τους έδειραν οι μπάτσοι κατά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αν ήταν να φτιάχνω αγάλματα για το ξύλο που έχω φάει εγώ σε πορείες στην Αθήνα θα είχα τώρα 18 αγάλματα για την πάρτη μου.

@
Τη μάτιασαν την Πατούλενα και έπεσε από τη σκάλα στο σπίτι της. Τη χρυσόσκαλα. Όσο χρυσή και να είναι η σκάλα, Μαρίνα μου, δεν την αντέχει τη γόβα όλη μέρα. Φόρα μια παντόφλα με σκληρή τρακτερωτή σόλα, πάρε ένα άρβυλο του στρατού. Βγάλε λίγο τη γόβα.

@
Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δέχονται αυτή τη στιγμή μεγάλη επίθεση από την κυβέρνηση. Έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά τα προβλήματα της οικονομικής ασφυξίας. Το ακροβατικό δεν θα πετύχει στο δεύτερο του μέρος.

Δεν επανέρχεται ο ασθενής.

@
Αντικανονικότητα, αυτοκτονικότητα.

@
Γλείψιμο με σάτιρα δεν ταιριάζει. Είναι άλλο είδος ο γελωτοποιός του βασιλιά, δεν είναι σατιρικός. Είναι ένας ακόμα αρεστός απ’ το σύστημα. Είναι άλλος ένας Μαρκουλάκης. Το λέω για όσους σατιρίζουν τάχα τον Χαρδαλιά, αλλά έχουν και καψούρα!!

@
Η Πάολα άνοιξε. Είδα κάτι εικόνες. Κόσμος πολύς σε κάποιες αποστάσεις και μια αμηχανία στον κόσμο. Βασανιστήριο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορείς να κινηθείς άνετα, Τρέχει ο νταλκάς κι εσύ εκεί, ακίνητος!!! Δράμα σου λέω το ζεϊμπέκικο σε ένα επί ένα τετραγωνικό μέτρο.

@
Οι καλές μέρες τέλειωσαν. Βολευτείτε με τις άλλες!

Keywords
νεα δημοκρατια, σόιμπλε, ελλαδα, νέα, χρεωκοπια, sites, αθηνα, Χριστούγεννα, εταιρεία, μετρο, συγκοινωνιες, θες, τσιπρας, μπαμ, σαμαρας, εκλογες, σημαίνει, κασιδιαρης, συριζα, ΠΑΣΟΚ, βενιζελος, ΕΡΤ, fake, news, ΕΣΗΕΑ, δραμα, Αντωνης Σαμαρας, χρεοκοπια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2013, αμα, ητανε μια φορα, το θεμα, ακινητα, γυναικα, δημοκρατια, εικονες, ηγετης, ηθικη, θεμα, ισραηλ, μνημειο, νησια, ξυλο, σωτηρια, τηλεοραση, τηλεφωνο, χιτλερ, ωρα, news, αγημα, αμηχανια, ανθρωπος, γινει, γινεται, γινονται, γοβα, δακρυα, δευτερο, δεντρο, δηλωσεις, δειχνει, δοθει, δρομος, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, επρεπε, εσυ εκει, εταιρεία, ευρωπη, ζημια, ειδος, υπηρχαν, υποθεση, θες, ηθικο, κυβερνηση, κλοπη, κομμα, λυκειο, μητσοτακης, μισος, μπαμ, μπορεις, παντα, ομονοια, ομπρελα, οραμα, παιδι, παολα, υπογραφη, προβληματα, ψυχη, σατιρα, σερβιτορος, σόιμπλε, σπιτι, σπιτια, ταυτοτητα, φιλε, φτανει, φωφη, φορα, χερι, χρυση, χαρα, αιωνες, εκκλησιες, εκπομπες, ελληνικα, εγχειρησεις, fake, χωρα, ειδησης, μεινει, μοιαζει, μπροστα, ολη μερα, παιχνιδι, σημαίνει, sites, σπυρος
Τυχαία Θέματα