Ο Αλκέτ Ριζάι συγκέντρωσε χρήματα από συγκρατούμενούς του για τη μικρή Ευαγγελία (video)

Για τη Μεγάλη Βρετανία αναχώρησε σήμερα Δευτέρα η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Κρήτη, η περιπέτεια υγείας της οποίες έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, χιλιάδες άνθρωποι κινητοποιήθηκαν προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια, προκειμένου η μικρή Ευαγγελία να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο που έχει έδρα το Λονδίνο. Ανάμεσα σε όσους ευαισθητοποιήθηκαν ήταν και ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, όπως δήλωσε ο παππούς της Ευαγγελίας, Γιώργος

Καστρινάκης.

Ο κ. Καστρινάκης, μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, δήλωσε πως ο Αλκέτ Ριζάι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα της Ευαγγελίας, ενημερώνοντας τον πως συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενούς του, ώστε να συνδράμει στον αγώνα για την κάλυψη του ποσού που απαιτείται για τη θεραπεία της μικρής. Μάλιστα, ζήτησε να υπογραφεί σχετική υπουργική απόφαση, προκειμένου τα χρήματα να βγουν με νόμιμο τρόπο από τη φυλακή.

Ο παππούς της μικρής Ευαγγελίας ευχαρίστησε δημοσίως όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της οικογένειας για οικονομική ενίσχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα