Νυν υπέρ πάντων ο αγών για τη Φώφη Γεννηματά – Καλεί κάθε πιθανό Πασόκο

Με το δεξί μπήκε το 2017 για το ΠΑΣΟΚ αφού με δύο μεταγραφές βρέθηκε τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη ενώ η ηγεσία του κόμματος «φλερτάρει» και με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές, προκειμένου να υπάρξει ισχυροποίηση του χώρου.

Στο πλαίσιο αυτό η Φώφη Γεννηματά συνεχίζει τα ανοιχτά καλέσματα προς κάθε δυνατό Πασόκο -εκτός από αυτούς που «έφυγαν για μια θέση στο στασίδι της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ»- ζητώντας από στελέχη του κόμματος που είναι αποστασιοποιημένα «όχι να μπουν στην πρώτη γραμμή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη,

αλλά να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν».

Τη στιγμή μάλιστα που οι διεργασίες που πραγματοποιούνται από πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία νέου φορέα, η κ. Γεννηματά κάνει «δημιουργική επίθεση στο μέλλον», αφού όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιδίωξη είναι να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κ. Βενιζέλου απάντησε πως «όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν… δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες». Είπε, ακόμη, πως ο κ. Παπανδρέου την έχει διαβεβαιώσει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ).

Τόνισε πως η ΔΗ.ΣΥ διεκδικεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι επιχειρούν να διαμορφώσουν έναν νέο διπολισμό με ψεύτικες υποσχέσεις προς τους πολίτες.

Τέλος, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι η ΔΗ.ΣΥ θα συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα εφόσον συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα