Νέο κρούσμα από τους «ληστές των χρηματοκιβωτίων»; – «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο στον Πειραιά

Το τρίτο κρούσμα αρπαγής χρηματοκιβωτίου μετά την εξάρθρωση της «μητρικής» σπείραςΚατόρθωσαν να αποσπάσουν ένα χρηματοκιβώτιο και να φύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Η «σπείρα των χρηματοκιβωτίων» μπορεί να έχει αποδεκατιστεί μετά τη μεγάλη εκστρατεία της ΕΛΑΣ και την σύλληψη πολλών από τα μέλη της, ωστόσο ένα νέο χτύπημα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Είτε παράρτημα της διαβόητης σπείρας είτε μιμητές της χτύπησαν στον Πειραιά

σε εταιρεία κοινοχρήστων.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα στις 09:40 άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο των γραφείων που βρίσκονται σε κτίριο στην Ακτή Μουτσοπούλου και διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατόρθωσαν να αποσπάσουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό, να το φορτώσουν σε όχημα και να στη συνέχεια να διαφύγουν.

Η κλοπή διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας όταν υπεύθυνοι της επιχείρησης πήγαν στη δουλειά τους και διαπίστωσαν την κλοπή.

Είναι το τρίτο κρούσμα αρπαγής χρηματοκιβωτίου μετά την εξάρθρωση της «μητρικής» σπείρας, όταν συνελήφθησαν 15 άτομα, από τα οποία μόνο ο «γαμπρός» αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα