Σκηνές έντασης στη δίκη για τη δολοφονία της Ζέμπερη – Διεκόπη ξανά (εικόνες – video)

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της άτυχης γυναίκας, Μανώλης Σοροπίδης, μεταφέρθηκε σήμερα, Πέμπτη, εκ νέου στα δικαστήριαΞέσπασαν η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της 32χρονης εφοριακούΗ δίκη του 58χρονου διεκόπη για τις 17 ΙουλίουΔεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορός του

Εν μέσω ένταση και οργής συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της άτυχης γυναίκας, Μανώλης Σοροπίδης, μεταφέρθηκε σήμερα, Πέμπτη, εκ νέου στα δικαστήρια όπου δέχτηκε την οργή των συγγενών της άτυχης εφοριακού.

Η δίκη του 58χρονου διεκόπη για τις 17 Ιουλίου, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορός του.

Νέο ξέσπασμα από την οικογένεια της άτυχης εφοριακού

Η οικογένεια της ξέσπασε μόλις αντίκρισε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της.

«Θα βάλω να σε σκοτώσουν μέσα στη φύλαξη. Δεν θα ζήσεις θα έχεις φρικτό θάνατο», φώναζε ο πατέρας της εφοριακού.

Την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης εφοριακού είπε απευθυνόμενη στους άνδρες της αστυνομίας που προσήγαγαν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο: «Μας πέθανε μας πήρε το παιδί μας κι εσείς τον προστατεύετε να μην πέσουμε πάνω του, δεν ντρέπεστε. Αίσχος».

Η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων

Η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων, ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο, εκτός από τον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, παρόμοια απόπειρα να επιτεθεί στον κατηγορούμενο είχε κάνει ο πατέρας της άτυχης εφοριακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα