Νέες κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση από μεξικανό ηθοποιό

Νέες κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από έναν μεξικανό ηθοποιό, ο οποίος αποκάλυψε «διάφορες δυσάρεστες συναντήσεις» με τον ήρωα της σειράς «House of Cards».

Δείτε επίσης: Ο Κέβιν Σπέισι έκανε coming out – Παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ομοφυλόφιλος

Δείτε επίσης: Ανακαλείται το «Emmy» με το οποίο θα βραβευόταν ο Κέβιν Σπέισι

Πρόκειται για τον ηθοποιό Ρομπέρτο Καβάζο, ο οποίος σπούδασε στη Βρετανία και έχει εργαστεί στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Ο Καβάζος έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook ότι οι συναντήσεις του με τον Σπέισι ήταν στα «όρια της παρενόχλησης», ενώ συμπλήρωσε ότι «Αν ήμουν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζα να τις χαρακτηρίσω έτσι».

Ο Ρομπέρτο Καβάζος

O μεξικανός ηθοποιός που γεννήθηκε το 1982 και μετείχε στην αμερικανική ταινία «Rush» (2013), δηλώνει πως γνώρισε τον Σπέισι όταν ο αμερικανός σταρ ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015.

Όπως δηλώνει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του «Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Κέβιν Σπέισι», διευκρινίζοντας ότι «αρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο κύριος Σπέισι ελεύθερος να μας αγγίξει».

«Ήταν τόσο σύνηθες που είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ μας», προσθέτει τονίζοντας ότι ορισμένοι τού είχαν διηγηθεί παρόμοια περιστατικά. «Τις περισσότερες φορές ο κύριος (Κέβιν Σπέισι) ήταν στο μπαρ του θεάτρου και έκανε επίδειξη επιμένοντας και ασκώντας πίεση σε όποιον του χτύπαγε στο μάτι. Έτσι συνέβη με μένα τη δεύτερη φορά (που τον συνάντησα), αλλά ουδέποτε ενέδωσα. Όμως ξέρω ότι ορισμένοι φοβήθηκαν να του πουν στοπ».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θα εκπλαγεί αν τελικά οι μηνύσεις κατά του Σπέισι είναι τόσες πολλές όσες αυτές κατά του αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα