Συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα στη Μυτιλήνη: Την εκτέλεσε με το παιδί στο διπλανό δωμάτιο (video)

Το τραγικό συμβάν συνέβη στη Χρυσομαλλούσα, στο κέντρο της Μυτιλήνης, στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/5)Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδεςΤο δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι έχει και ένα ανήλικο κοριτσάκι

Συγκλονίζει τη Μυτιλήνη το τραγικό έγκλημα με 25χρονο άνδρα να δολοφονεί με

καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ το παιδί τους κοιμόταν το διπλανό δωμάτιο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα, αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδες. Είναι πιθανό το χέρι του να οπλίστηκε λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Το δράμα στην υπόθεση είναι ότι το εν διαστάσει ζευγάρι έχει και ένα κοριτσάκι που είναι δυο ετών.

Το άγριο φονικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/5) σε διαμέρισμα στη Χρυσομαλλούσα, δηλαδή στο κέντρο της Μυτιλήνης. Ο δράστης πήγε στο σπίτι που έμενε η γυναίκα με το παιδί τους και τη σκότωσε, πυροβολώντας την με την καραμπίνα, ενώ το κοριτσάκι τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε από το σπίτι, στο οποίο μετέβησαν αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν. Ο 25χρονος άνδρας στη συνελήφθη, λίγες ώρες μετά και ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί πρόσφατα, αλλά μετά το γάμο άρχισαν οι τριβές και οι καυγάδες. Αυτό επιβεβαιώνουν και συγγενείς του θύματος. Απέκτησαν ένα παιδί, μόνο που τα πράγματα, όπως έλεγαν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, δεν βελτιώθηκαν.

Η σχέση των δυο νέων το τελευταίο διάστημα περνούσε σοβαρή κρίση και συχνά μάλωναν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος ζήλευε την εν διαστάσει γυναίκα του. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα κατέληγαν σε διαζύγιο, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ο νεαρός προχώρησε στην πράξη του. Όπως είπαμε, κανείς δεν φανταζόταν ότι πως ο άνδραςθα έφτανε στο σημείο να γίνει συζυγοκτόνος, αν και το ζευγάρι, λόγω των διαφορών που υπήρχαν δε ζούσε μαζί.

Αναμένονται και οι ανακοινώσεις της αστυνομίας, ώστε να γίνουν περισσότερα πτυχές γνωστές γι’ αυτή την τραγωδία.

Όλοι στο χωριό του 25χρονου συζυγοκτόνου μιλούν, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο, αφού προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια και έχουν εκπλαγεί για την αποτρόπαια πράξη του. Στις διαδικτυακές τους σελίδες μπορεί να βρει κάποιος φωτογραφίες τους μαζί με την κορούλα τους και να δείχνουν δείχνουν αγαπημένοι. Το ανησυχητικό είναι πως στη χώρα αυτά τα τραγικά γεγονότα έχουν αυξηθεί…

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον AΝΤ1:

Πηγή: lesvosnews.gr/stonisi.gr

Φωτογραφίες: stonisi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα