Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία

Στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας στρέφονται οι αρχέςΕίχε πάει στο νεκροταφείο να επισκεφτεί σε τάφο φιλικού προσώπου τηςΗ άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριέςΜετά τις μαχαιριές σύρθηκε για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφοΑνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας μέσα στο Β’ νεκροταφείο, στα Άνω Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι έρευνες της αστυνομίας,

που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της διολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από λίγο, αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά, έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι πως στο πρόσωπο της η κοπέλα είχε τραύμα το οποίο μοιάζει με το γράμμα «Γ». Ωστόσο είναι άγνωστο αν ο δολοφόνος το είχε χαράξει επιτήδειες ή αν το τραύμα προκλήθηκε από τη μάχη που έδωσε το θύμα με τον δράστη.

Επίσης, εντοπίστηκε αμυντικό τραύμα από μαχαίρι στη δεξιά παλάμη, ενώ όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η 32χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει πως εν προκύπτουν μέχρι αυτή τη στιγμή, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο (εικόνες)

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο Β’ Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη.

Μετά τις πρώτες μαχαιριές, η 32χρονη μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα