Νέα για το μέλλον του Λέτο στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι

Από το καλοκαίρι θα ξεκαθαριστεί το μέλλον του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό, μετά τη λήξη της περιόδου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αργεντινός επιθετικός στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

«Δεν υπάρχουν νέα για το μέλλον μου στην ομάδα, έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω

και πάλι ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα προκύψει» τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ενδεκάδα μετά από 1,5 μήνα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έπαιξα 65’ και δεν αισθάνομαι φυσικά όπως αισθανόμουν πριν όμως σιγά σιγά και μέρα με τη μέρα βρίσκω και πάλι το ρυθμό μου. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρά το σκορ που είχαμε από το πρώτο ματς έπρεπε να το πάρουμε σοβαρά. Το Κύπελλο είναι για εμάς μια ευκαιρία και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Λέτο ρωτήθηκε εάν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το Κύπελλο: «Θα προσπαθήσουμε, είναι μια ευκαιρία για εμάς μιας και βρισκόμαστε ήδη στα ημιτελικά. Είναι κάτι σημαντικό για το σύλλογο και θα κάνουμε τα πάντα για περάσουμε στον τελικό».

Σχετικά με το αυριανό εντός έδρας ματς με την Βέροια σχολίασε: «Πρέπει να αποκτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθηση μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη δύναμη όταν παίζουμε εντός έδρας. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε το τρίποντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα