Μοντέλο δέχεται απειλές για βιασμό επειδή έκανε διαφήμιση με αξύριστα πόδια

Η Arvida Byström, ένα 26χρονο μοντέλο που εργάζεται και ως φωτογράφος εξαγρίωσε τον κόσμο με μια διαφήμιση που έκανε στην οποία εμφανίζεται με αξύριστα πόδια.

H Avrida που είναι από την Σουηδία καταγγέλλει πως δέχεται απειλές για βιασμό από όταν το διαφημιστικό σποτ που έκανε για την Adidas ανέβηκε στο YouTube. H νεαρή κοπέλα είναι digital influencer που σημαίνει πως ασκεί επιρροή στον κόσμο που την ακολουθεί.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα η Adidas, «αμφισβητεί τη θηλυκότητα και τα πρότυπα φύλου χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη (girly) αισθητική».

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, που είναι από τις πιο δημοφιλής στον λογαριασμό της, σημειώνει πως την απείλησαν ακόμη και με βιασμό, με απευθείας μηνύματα που της έστειλαν στα social media. Το κορίτσι έγραψε στην λεζάντα «Η φωτογραφία μου από την καμπάνια για τα superstar της Adidas συγκέντρωσε πολλά άσχημα σχόλια την περασμένη εβδομάδα. Επειδή έχω ένα αρτιμελές, λευκό, cis* σώμα, με το μόνο μη συμβατικό χαρακτηριστικό να είναι λίγες τρίχες στα πόδια. Κυριολεκτικά, δέχομαι απειλές βιασμού στο inbox μου. »Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι να να μην κατέχεις όλα αυτά τα προνόμια και να προσπαθείς να υπάρξεις στον κόσμο. Στέλνω αγάπη και προσπαθήστε να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες εμπειρίες στη ζωή τους. Επίσης, ευχαριστώ για όλη την αγάπη, έλαβα πολύ και από αυτή.»

My photo from the @adidasoriginals superstar campaign got a lot of nasty comments last week. Me being such an abled, white, cis body with its only nonconforming feature being a lil leg hair. Literally I’ve been getting rape threats in my DM inbox. I can’t even begin to imagine what it’s like to not posses all these privileges and try to exist in the world. Sending love and try to remember that not everybody has the same experiences being a person Also thanks for all the love got a lot of that too ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arvida byström (@arvidabystrom) στις Σεπ 25, 2017, 6:46πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα