Μοντέλο από τη Βρετανία απήχθη στο Μιλάνο για να βγει σε δημοπρασία στο διαδίκτυο (εικόνες)

Ένα 20χρονο μοντέλο από την Βρετανία απήχθη και βγήκε προς «πώληση» στο μαύρο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την αστυνομία η 20χρονη απήχθη στο Μιλάνο της Ιταλίας και κρατήθηκε όμηρος για μια εβδομάδα αφού πρώτα της έδωσαν μεγάλη δόση ναρκωτικής ουσίας και συγκεκριμένα αυτή της κεταμίνης.

Ο απαγωγέας της, ένας Πολωνός ηλικίας 30 ετών την πουλούσε για 300.000 ευρώ. Η αστυνομία επισημαίνει πως η κοπέλα παρασύρθηκε σε μια βιομηχανική μονάδα κοντά στον κεντρικό σταθμό με την υπόσχεση μιας φωτογράφισης.

Λίγες ώρες αργότερα την έπιασε, την έδεσε και την τοποθέτησε μέσα σε μια βαλίτσα. Έπειτα την μετέφερε σε μια αγrοτική οικία κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το νεαρό μοντέλο πιθανολογείται ότι έμεινε κλεισμένο μέσα στην βαλίτσα για 2μιση ώρες ενώ συνολικά στο Τορίνο για 6 ημέρες. Ο απαγωγέας ζητούσε από την αστυνομία 50.000 ευρώ για να την ελευθερώσει διαφορετικά θα την σκότωνε.

Η αστυνομία κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν μέλος μια ομάδας που ονομαζόταν ‘Black Death’ δηλαδή μαύρος θάνατος και πουλούσαν νεαρά μοντέλα στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα