«Μόνος στο σπίτι» το 2018 – O Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμπαίνει σε περιπέτειες με έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Η πιο εμβληματική ταινία των Χριστουγέννων αναβιώνει μετά από δεκαετίες μέσω μιας εκπληκτικής διαφήμισης της Google με πρωταγωνιστή τον 38χρονο πλέον Μακόλεϊ Κάλκι.

Ο 38χρονος Μακόλεϊ, ενσαρκώνει τον ενήλικο ήρωα της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας, για την προώθηση του ηλεκτρονικού, οικιακού βοηθού της Google.

Τα πράγματα στη διαφήμιση όμως εξελίσσονται πολύ πιο διαφορετικά απ΄ότι τα ξέραμε, καθώς ο Μακόλεϊ Κάλκι αποκτά έναν απροσδόκητο σύμμαχο, την τεχνολογία.

lang="en">#heygoogle Have you ever wondered what Kevin McCallister is like as an adult? Me neither. But just in case you’re curious you should totally watch this #ad pic.twitter.com/uO9qMPrUT3

— Macaulay Culkin (@IncredibleCulk) 19 Δεκεμβρίου 2018

Στο συγκεκριμένο σποτάκι της Google, ο Κέβιν αντιμετωπίζει όλους τους κινδύνους της πρώτης ταινίας δίνοντας φωνητικές εντολές στον βοηθό της Google.

Έτσι, ο ψηφιακός βοηθός αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Κάλκιν σε όλες του τις δουλειές –από τα ψώνια και την παραγγελία της πίτσας μέχρι την ασφάλεια του σπιτιού, που αυτή τη φορά αποτρέπει με χαρακτηριστική ευκολία τους δύο «κακούς» να εισβάλουν στο σπίτι για διάρρηξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Μόνος, 2018 – O Μακόλεϊ Κάλκιν,monos, 2018 – O makolei kalkin