Μίλησε ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: Δεν έχω καμία σχέση με τον φόνο (video)

Μέσα από τις φυλακές μίλησε ο ένας εκ των φερόμενων ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο STAR και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, και όπως ο ίδιος υποστηρίζει δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», δήλωσε, ενώ όπως υποστηρίζει δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο ο εκτελεστής τον «έδωσε» ως ηθικό αυτουργό.

Η σχέση του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού με τον Ζαφειρόπουλου

Οι φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της

δολοφονίας, (μαζί με τους δύο συνεργούς του), έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού, έχει κατηγορηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Δείτε επίσης: Εντολή από τον Κορυδαλλό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τους έταξαν 20.000 ευρώ (video)

Όπως ο ίδιος δηλώνει στην εκπομπή, τη συγκεκριμένη απόπειρα ανθρωποκτονίας την είχαν διαπράξει κατ’ εντολή έγκλειστου στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, γνωστού επιχειρηματία Άρη Φλώρου, πελάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και από τον οποίο δεν πήραν ποτέ τα χρήματα που τους είχε τάξει.

Σύμφωνα με τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό και όσα δήλωσε στο STAR, ο πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τους έστελνε μηνύματα μέσω τρίτων, προκειμένου να αλλάξουν τις ομολογίες τους.

Ωστόσο, επειδή δεν κατάφεραν να εκβιάσουν τον ίδιο τον επιχειρηματία, καθώς βρισκόταν στο Ψυχιατρείο και όχι στις φυλακές, αποφάσισαν να του στείλουν τελεσίγραφο μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα