Μιχάλης Μαρίνος: Το Παρά 5 θα μεγαλώσει πολλές ακόμα γενιές

Ο Μιχάλης Μαρίνος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στο «Παρά πέντε» που ακόμα τον ακολουθεί.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το φινάλε του «Παρά πέντε». Σε «ακολουθεί» ακόμη;

Ήμουν τις προάλλες σε ένα σούπερ μάρκετ και ένας πιτσιρικάς 7 χρονών έλεγε: «Ο Αλέξης από το «Παρά πέντε»». Ήταν ένα παιδί το οποίο δεν είχε γεννηθεί όταν παιζόταν το σίριαλ και το έχει δει ήδη δύο φορές σε επαναλήψεις. Νομίζω ότι θα μεγαλώσουμε πολλές γενιές ακόμα, γιατί αυτό το σίριαλ έχει αφήσει το στίγμα του και είχε πολλά ωραία πράγματα να πει. Είναι από τις ωραίες δουλειές που

γράφουν, ειδικά στα μικρά παιδιά.

Ένας άνθρωπος που σπούδαζε Οικονομικά πώς βρέθηκε στο θέατρο; Άλλοι κόσμοι…

Ναι, άλλοι κόσμοι. Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια φίλη μου στο πανεπιστήμιο μου είπε: «Κάναμε μια θεατρική ομάδα και δεν έχουμε αγόρια. Θες να έρθεις να βοηθήσεις;». Πήγα και έμεινα! Αυτό ήταν.

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Ταξίδια. Μου αρέσει να βλέπω καινούργια πράγματα. Τότε νιώθω σαν μικρό παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο. Όταν ήμουν μικρός διάβαζα μανιωδώς Ιούλιο Βερν. Το πρώτο αγαπημένο μου βιβλίο, που το διάβασα πάνω από σαράντα φορές, είναι «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες».

Το τραγούδι έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή σου.

Το αγαπάω. Είναι η… κρυφή ερωμένη. Νιώθω όμορφα όταν τραγουδάω. Ευτυχώς, νιώθει και το τραγούδι όμορφα (γέλια). Περάσαμε έναν ωραίο μουσικό χειμώνα στη Θεσσαλονίκη με τη Μελίνα Ασλανίδου και στη συνέχεια ήρθαμε στην Αθήνα.

Πηγή: Tv Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα