Μέσι και Σουάρες αποκαλύπτουν μυστικά της… τουαλέτας τους (video)

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες βρέθηκαν στο Canal 10 για μια συνέντευξη και απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην προσωπική ζωή των δύο σταρ, τον κινηματογράφο, τη μαγειρική και τα αυτοκίνητα.

Ποια ήταν, όμως η είδηση της βραδιάς; Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τους δύο παίκτες κάτι σχετικό με την τουαλέτα, αποκαλύφθηκε ότι και οι δύο συμπαίκτες έχουν την ίδια συνήθεια: ό,τι οι περισσότεροι άνδρες στον κόσμο κάνουν όρθιοι, ο Μέσι και ο Σουάρες το κάνουν

καθιστοί.

«Σοβαρά μιλάς; Κι εσένα σου αρέσει να κάθεσαι; Κι εμένα το ίδιο!» είπε ο Μέσι όταν άκουσε πρώτος την απάντηση του Νεϊμάρ!

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα άρεσε και στους δύο, αφού… επεκτάθηκαν και σε λεπτομέρειες: «Είναι πιο άνετα έτσι. Ειδικά όταν σηκώνεσαι το πρωί και είσαι ακόμα με τα μάτια κλειστά, αράζεις εκεί και όλα είναι μια χαρά»!

Εκτός από το γήπεδο, λοιπόν, όπου αποτελούν τα δύο τρίτα της ασυναγώνιστης τριπλέτας MSN (Ν, για τον Νεϊμάρ), οι Μέσι και Σουάρες βρίσκονται με… κλειστά μάτια και στο μέρος όπου ακόμα κι οι βασιλείς πηγαίνουν μόνοι.

¡No hacía falta, Leo!

¡Vas a alucinar con esto que cuenta Leo Messi!

Posted by Goal.com Argentina on Monday, 13 March 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα