Μεγαλείο Κούτρη – Πρόσφερε μοναδικές στιγμές σε παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο έχει τελειώσει και ο Λεονάρντο Κουτρης πλησιάζει ένα παιδί, τον μικρό Βασίλη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Και μόνο τη φανέλα του να του έδινε θα του πρόσφερε μεγάλη χαρά, αλλά ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω… Κίνηση που ανάγκασε και επέτρεψε συνάμα στον πατέρα του διεθνή άσου, Μανώλη, να εκφράσει το πρώι της Δευτέρας (1/4) την υπερηφάνεια

του.

Ο μπακ των «ερυθρολεύκων» πέρα από τη φανέλα που του πρόσφερε πήρε αγκαλιά το παιδάκι, έκαναν μαζί τον γύρο του «Γ. Καραϊσκάκης», έπαιξαν μπάλα δίνοντας χαρά στον μικρό αγωνιστή της ζωής. Γιατί ο αθλητισμός μπορεί να νικήσει τα πάντα…

«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ο Βασίλης εδώ. Με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Μόλις με είδε, μου χαμογέλασε και μου είπε “σ’ ευχαριστώ πολύ”, ανατρίχιασα. Ήθελα να τον αγκαλιάσω, να τον ανεβάσω ψυχολογικά και νομίζω ότι η αυτή η ασίστ που του έδωσα είναι η πιο σημαντική φέτος. Τον πήγα στη Θύρα 7 να φωνάξει “Ολυμπιακός”. Το χαμόγελό του ήταν ό,τι καλύτερο. Σίγουρα, για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι πολύ σπουδαίο.

Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής. Εγώ είμαι πολύ μικρός δίπλα του. Είναι ένας γίγαντας. Μακάρι να βγει νικητής. Του το εύχομαι ολόψυχα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από ένα παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει και εγώ συγγενείς μου από αυτή την ασθένεια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Όταν βγει νικητής του είπα ότι θα τον πάρω μαζί μου στην είσοδο και θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ», είπε ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» μετά τον αγώνα.

«Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε φίλοι μου. Όσο για σένα παιδί μου για ακόμα μία φορά με έκανες υπερήφανο. Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!!», έγραψε στο Facebook, ο πατέρας του Λεονάρντο Κούτρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα