Με την πρωταγωνίστριά του, Νικόλ Κίντμαν στις Κάννες ο Λάνθιμος (εικόνες – video)

Η ώρα του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες έφτασε. Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του φεστιβάλ κινηματογράφου, με τη σημερινή μέρα να κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, αφού είναι η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του έλληνα δημιουργού, «The Killing of a Sacred Deer».

Το φεστιβάλ αυτό άλλωστε είναι από τα πιο σημαντικά για τον Γιώργο Λάνθιμο, αφού εκεί κέρδισε το βραβείο του τμήματος «Ένα Κάποιο Βλέμμα» για τον «Κυνόδοντα» το 2009, ενώ το 2015 με τον «Αστακό», την πρώτη του αγγλόφωνη παραγωγή, κέρδισε το ειδικό βραβείο της

επιτροπής του Διαγωνιστικού.

Queen of #Cannes2017 Nicole Kidman has 4 projects in #Cannes70. She says she approaches her films as if she’s 21 & it’s her 1st production pic.twitter.com/tg9urgnSbh

Laura Kramer (@Laura_Kramer) 22 Μαΐου 2017

Η πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας είναι μία ακόμα χολιγουντιανή ηθοποιός, η Νικόλ Κίντμαν, η οποία μάλιστα και να ήθελε δεν θα μπορούσε να παινέψει περισσότερο τον έλληνα σκηνοθέτη, αφού τον χαρακτήρισε «αληθινό οραματιστή» και αποκάλυψε ότι της αρέσουν τόσο οι κόσμοι που δημιουργεί στις ταινίες του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως του είχε στείλει μήνυμα «Γιώργο, σε παρακαλώ άφησέ με να είμαι μέρος όλου αυτού»! Ετσι η διάσημη χολιγουντιανή σταρ έγινε… μέρος του νέου φιλμ του Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer» που προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο του 70ου φεστιβάλ των Καννών.

«Είναι πραγματικά σπάνιο αυτό που φτιάχνει και το να συνεισφέρεις σε αυτό το όραμα είναι εξαιρετικό» υπογράμμισε η Κίντμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα