Με ΙΧ, αεροπλάνα και βαπόρια εγκαταλείπουν οι εκδρομείς τα αστικά κέντρα

Ξεπερνά το 80% η πληρότητα στα πλοία Αυξημένη και η κίνηση στα ΚΤΕΛ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και κάθε μέσο εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα οι εκδρομείς του Πάσχα.

Η κίνηση σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και κυρίως τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να κορυφωθεί.

Η τροχαία βρίσκεται επί ποδός και υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται από τις τρείς μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενάμιση τόνου στις εξόδους των εθνικών οδών.

Συστήνει

επίσης στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες να φορούν πάντα ζώνες ασφαλείας.
Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Η πληρότητα ξεπερνά το 80% με 90% σε ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και το λιμενικό σώμα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους του λιμανιού.

Για σήμερα από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια πλοίων και 16 από τη Ραφήνα.

Αυξημένη είναι η ροή της επιβατικής κίνησης, στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, στο σταθμό των τρένων στη Λαρίσης, καθώς και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται πάντα σήμερα και Μεγάλη Παρασκευή θα καλυφθεί με έξτρα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από Αθήνα προς τους προορισμούς όλων των νομών της Ελλάδας. Σε καθημερινή βάση τα δρομολόγια των λεωφορείων από τον Κηφισό είναι 236 ενώ τις δυο αυτές ημέρες φθάνουν τα 500 προς όλους τους προορισμούς.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα πρόκειται να πραγματοποιηθούν 2630 πτήσεις προς όλους τους προορισμούς από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δημοφιλείς προορισμοί βάσει έξτρα πτήσεων και τσάρτερ είναι η Πάρος και η Κέρκυρα. Στους δημοφιλείς προορισμούς συγκαταλέγονται και η Θεσσαλονίκη, η Σαντορίνη, η Λάρνακα, το Ηράκλειο, τα Χανιά και η Ρόδος.

Β.Τ.

Keywords
Τυχαία Θέματα