Με ένα «φαρμακερό» tweet υποδέχτηκε το νέο κόμμα Καμμένου… ο Καμμένος (εικόνα)

Δεν είχε να πει… τα καλύτερα σχετικά με τη νέα εξέλιξη, που φέρνει τον Δημήτρη Καμμένο επικεφαλής νέου κόμματος στον χώρο της δεξιάς, ο Πάνος Καμμένος.

Με μία φωτογραφία όλο νόημα, από την πρώτη ταινία της τριλογίας «Νονός» και μία «φαρμακερή» ατάκα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,

επιτίθεται σφοδρά στον αποχωρήσαντα από το κόμμα.

«Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός Θαύμα!!! Όταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός Θαύμα!!! Όταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί … pic.twitter.com/YS0LoQmqKZ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Ιουλίου 2018

ΑΝΕΛ: Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Μητσοτάκη

Και επίσημα όμως, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τοποθετήθηκε σχετικά, μέσω του εκπροσώπου του, Θεόδωρου Τοσουνίδη. «Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται.

Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα. Το νέο κομματικό μόρφωμα», ανέφερε.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα