Ματαιώθηκαν οι δίκες στο Ειρηνοδικείο – Αποπνικτική ακόμα η ατμόσφαιρα μετά τα χημικά

Όλες οι σημερινές δίκες στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, ματαιώθηκαν λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στον χώρο μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Δείτε επίσης: Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο στην πρεμιέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (video)

Με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα, η διοίκηση του δικαστηρίου γνωστοποίησε το πρωί ότι η εκδίκαση όλων των δικών που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα ματαιώνονται, καθώς οι αίθουσες είναι επιβαρυμένες από τα χημικά, που χρησιμοποιήθηκαν από την αστυνομία εντός

του κτιρίου χθες κατά την ώρα έναρξης πλειστηριασμών.

Εξαιτίας αυτού, και οι υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου δήλωσαν ότι απέχουν από τα καθήκοντα τους και διαμαρτύρονται.

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα τη διακοπή όλων των εργασιών της γραμματείας που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου-Πταισματοδικείου Αθηνών.

Ο Σύλλογος, σε ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο χώρος των δικαστηρίων μετετράπη σε πεδίο μάχης με επακόλουθο να προκληθούν επισφαλείς συνθήκες για εργαζόμενους, δικηγόρους και πολίτες.

Τέλος, ο Σύλλογος καλεί τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου-Πταισματοδικείου Αθηνών.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα