Μας έχει «γδάρει» ο Τσίπρας, εξανίσταται ο Άδωνις (video)

Αφού στη Βουλή την Παρασκευή δεν μπόρεσε να μιλήσει, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να βγαίνει στα κανάλια.

Ξεκινώντας με μια τεράστια γκάφα ή… ηθελημένη παραπληροφόρηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε μία ακόμα εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στο θέμα Αυγενάκη με το εκπληκτικό επιχείρημα ότι είχε φωτογραφίες

στο κινητό του τις οποίες και έδειξε στην κάμερα, που εμφανιζόταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Μόνο που ο εμφανιζόμενος στις φωτογραφίες δεν ήταν ο Παναγιώτης Μπαμπάμτσης, αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum και διοργανωτής της εκδήλωσης του Greek Economic Forum (G.E.F.).

Ο Γεωργιάδης, αφού σε κάποιο παράλληλο σύμπαν άκουσε τον Γιώργο Χουλιαράκη να λέει επί λέξη στη Βουλή ότι ήταν «επιλογή μας να καταστρέψουμε τη μεσαία τάξη», άσκησε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, θέλει τους Έλληνες φτωχούς και κακομοίρηδες.

Αναφερόμενος στη συμφωνία της ΝΔ αναφορικά με το κοινωνικό επίδομα ο αντιπρόεδρος του κόμματος σημείωσε πως πέρυσι οι ενστάσεις είχαν να κάνουν όχι με το μέτρο αλλά με τις συγκρούσεις που προκλήθηκαν με τους θεσμούς και την καθυστέρηση που προκλήθηκε στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε “σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας «έγδυσε» ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα».

Keywords
Τυχαία Θέματα