Μαρινάκης: Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέψευσε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που κατακτήσαμε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 44ο συνολικά. Δώσαμε απαντήσεις. Τα τελευταία επτά

χρόνια ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρ’ όλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στον στόχο του πρωταθλήματος, εμείς είμαστε δυνατοί και χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο. Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο. Θα τα μάθετε όλα αναλυτικά εντός 15ήμερου.

Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Καλό θα είναι οι αντίπαλοι να κάνουν υπομονή άλλα 13-14 χρόνια. Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα είμαι. Εδώ είναι το σπίτι μου, ο Πειραιάς είναι η πόλη που γεννήθηκα και που προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ. Όσοι έχουν αναλάβει ‘εργολαβία’ εναντίον του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να χτυπούν εμένα και όχι τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Θρύλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα