«Μάλλον ο Μητσοτάκης έφαγε λωτούς και ξέχασε τι έλεγε παλαιότερα»

Αιχμηρότατος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη παρουσιάστηκε -και- ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στη στάση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό, αλλά και για το επερχόμενο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Ηχηρό «άδειασμα» σε ΝΔ και Μητσοτάκη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για το Σκοπιανό

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σκοπιανό, συμπεριφέρεται σαν να έφαγε λωτό και ξέχασε τι έλεγε το κόμμα του όλα αυτά τα χρόνια»,

δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας μία ακόμα «φωνή» στην κριτική που δέχεται ο αρχηγός της ΝΔ για τη δεξιόστροφη πορεία που έχει δώσει στο κόμμα με αφορμή το εθνικό αυτό ζήτημα, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας.

Δείτε επίσης: Προς την πολιτική απομόνωση οδεύει ο Μητσοτάκης – «Άδειασμα» και από Κομισιόν

Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κάνει τα στραβά μάτια για το ήθος του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη», ενώ σημείωσε πως ο πρωθυπουργός αλλάζει τη θέση της χώρας που αναφέρεται σε γεωγραφικό προσδιορισμό και πρόσθεσε τον χρονικό. Τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε να καλέσει του πολιτικούς αρχηγούς για να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο εθνικής στρατηγικής.

Δείτε επίσης: Όμηρος της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ ο Μητσοτάκης – «Λύση για το Σκοπιανό σε άλλη συγκυρία»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τάχθηκε υπέρ της λύσης με σύνθετη ονομασία υπό τον όρο να αφήσει τους αλυτρωτισμούς η γειτονική χώρα. Όπως είπε πρέπει να ενταχθούν στην Ε.Ε. οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για ανάπτυξη και σταθερότητα.

Δείτε επίσης: Ο Ζάεφ μετονομάζει αεροδρόμιο και εθνική οδό από «Μέγας Αλέξανδρος» (εικόνες – video)

Για τη συμμετοχή της Εύας Καϊλή και άλλων πολιτικών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είπε ότι όλοι οι πολιτικοί πρέπει να λειτουργούν με βάση την εθνική στρατηγική και να μην κάνουν μικροκομματικά και προσωπικά παιχνίδια. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, αλλά και σε κανένα άλλο που επικρατούν ακροδεξιά στοιχεία και υποκρύπτουν ιδιοτέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα