Μάικλ Κορς και Κέιτ Χάντσον ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το «Watch Hunger Stop» (εικόνες)

Ο σχεδιαστής μόδας, Μάικλ Κορς και η ηθοποιός, Κέιτ Χάντσον, συνεργάζονται για έναν σπουδαίο σκοπό.

Το brand Michael Kors για πέμπτη χρονιά υλοποιεί την εκστρατεία «Watch Hunger Stop» για την καταπολέμηση της πείνας που έδωσε τη δυνατότητα στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (WFP) να παραδώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια γεύματα

σε παιδιά που έχουν ανάγκη από τροφή.

Ένας τρόπος, με τον οποίο η εκστρατεία υλοποιείται είναι η συγκέντρωση χρημάτων από την πώληση ειδικών προϊόντων. Φέτος, τα προϊόντα αυτά θα περιλαμβάνουν μια ειδική έκδοση ενός έξυπνου ρολογιού, του smartwatch Michael Kors Access Sofie και μια μοναδική έκδοση των Lon aviator γυαλιών ηλίου.

Η εκστρατεία προσεγγίζει πολυδιάστατα το ζήτημα της καταπολέμησης της πείνας με τη συγκέντρωση κεφαλαίων και με δράσεις ευαισθητοποίησης.

«Είναι η τρίτη χρονιά φέτος που έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τον Μάικλ για αυτό το σημαντικό σκοπό», ανέφερε η Χάντσον. «Τον Ιούνιο επισκέφτηκα σχολεία στην Καμπότζη, όπου η χρηματική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από το Watch Hunger Stop επιτρέπει στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών να εξασφαλίσει τροφή για τα παιδιά, ώστε να αναπτυχθούν και να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία – ανυπομονώ να μοιραστώ όλα όσα είδα και έμαθα εκεί» είπε η ηθοποιός.

«Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που η φίλη μου Κέιτ συμμετέχει για άλλη μία φορά στις προσπάθειές μας να τερματίσουμε την πείνα» τόνισε ο Κορς. «Μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι εάν συνεργαστούμε όλοι μαζί, αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να λύσουμε. Το Watch Hunger Stop υποστηρίζει το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων του WFP, βελτιώνοντας τη ζωή των παιδιών που αξίζουν την ευκαιρία για ένα υγιές, ευτυχισμένο μέλλον. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να βοηθήσουμε».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα