Ληστεία και απαγωγή επιχειρηματία στα Πατήσια – Τον έλουσαν με εύφλεκτο υλικό (εικόνες)

Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία αλλά και των ληστών αμέσως μετά την αρπαγή του επιχειρηματίαΟ επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας.

Τρία άτομα περίμεναν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στα Πατήσια και με την απειλή όπλου τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν.

Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ

ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, από όπου απέσπασαν 120.000 ευρώ.

Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης βιαιότητας των τριών δραστών, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ήταν ότι σε κάποια στιγμή τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, εάν δεν τους αποκάλυπτε που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που «χτυπάει» χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» τονίζει στο ΑΠΕΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα