Κορονοϊός: Πένθος για πασίγνωστο αθλητή – Θετικοί και οι Κουτρόνε, Πετσέλα στη Φιορεντίνα

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Conor McGregor, καθώς ο κορονοϊός «λύγισε» τον ιρλανδό μαχητή, που έχασε τη θεία του. Ανάρτησε συγκινησιακά φορτισμένο ποστάρισμα του στα social media. Την ίδια ώρα, θετικοί στον ιό βρέθηκαν και οι Κουτρόνε, Πετσέλα στη Φιορεντίνα.

Ο διάσημος μαχητής του UFC Conor McGregor,

θρηνεί, λοιπόν, το χαμό της αγαπημένης θείας του (αδελφή της μητέρας του). Με ποστάρισμα του στα social media ο Ιρλανδός μίλησε για το θάνατο της Anne Moore και στη συνέχεια άρχισε να… βρίζει τη φονική πανδημία.

MMA fighter, Conor McGregor loses aunt to ‘Coronavirus’ https://t.co/wHwjmB5Zdf pic.twitter.com/ngkcktJKiG

— The News God (@TheNewsGodtweet) March 14, 2020


Να αναφέρουμε ότι η Anne Moore έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (13/03) μερικά λεπτά πριν από την εμφάνιση του Conor McGregor σε τηλεοπτική εκπομπή, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ εξαιτίας της απώλειας.

«Πήρα την οικογένεια μου μαζί στο στούντιο. Καθόμουν στην καρέκλα, λίγο πριν βγω στον “αέρα” σε πρωινό τοκ-σόου, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα που με ενημέρωσε ότι η αγαπητή μου θεία Anne είχε πεθάνει. Η καημένη, η μικρή αγαπημένη μου θειούλα. Η αδερφή της μάνας μου. Αυτός ο γαμ….ς ιός. Τι στο δ… συμβαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στο ποστάρισμα του ο McGregor…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις 13 Μάρ, 2020 στις 4:35 μμ PDT

Conor McGregor habla sobre el coronavirus https://t.co/CN64y0eQip pic.twitter.com/vGaaG9Sv7r

— Superluchas.com (@Superluchas) March 14, 2020

Στην Ιταλία, μετά τον Ντούσαν Βλάοβιτς, ο αρχηγός Χέρμαν Πετσέλα και ο επιθετικός Πάτρικ Κουτρόνε είναι οι επόμενοι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

#COVIDー19

Germán Pezzella es el primer futbolista argentino en dar positivo en #coronavirus. Además, su dos compañeros de #Fiorentina, Patrick Cutrone y Dusan Vlahović, corrieron la misma suerte. pic.twitter.com/C6OUc7WXYR

Data Afa (@DataAfaOk) March 14, 2020


Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο με επίσημη ανακοίνωση. Εκτός από τους παίκτες και ο φυσιοθεραπευτής των «βιόλα», Στέφανο Νταϊνέλι, βρέθηκε να έχει προσβληθεί από το νέο ιό. Η ομάδα της Τοσκάνης έχει διευκρινίσει, πάντως, ότι άπαντες οι νοσούντες βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα σπίτια τους, στη Φλωρεντία.

Continúan los casos….

German Pezzella y Patrick Cutrone, así como el fisio de la Fiorentina dieron positivo por Coronavirus.#SerieAxESPN pic.twitter.com/3Hr7MsJHHk

— Fuera de Juego (@ESPN_FDJ) March 14, 2020

Πηγή: Κορονοϊός: Πένθος για πασίγνωστο αθλητή – Θετικοί και οι Κουτρόνε, Πετσέλα στη Φιορεντίνα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα