Κόρινθος: Το 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου

Το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» σε συνεργασία με το δήμο Κορινθίων διοργανώνουν το 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 10 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, με τη συμμετοχή δέκα θιάσων από την Ελλάδα

και την Κύπρο.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 14ου Φεστιβάλ έχει οριστεί ο Θεόδωρος Εσπίριτου, σκηνοθέτης, θεατρολόγος και καθηγητής υποκριτικής, ενώ θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία, πρώτης, δεύτερης και τρίτης καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, μουσικής σύνθεσης, μουσικής επιμέλειας, σκηνικών, κοστουμιών, χορογραφίας, κίνησης, φωτισμού, α’ και β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, έντυπου προγράμματος και αφίσας της παράστασης.

Επίσης, βραβείο θα δώσει και το κοινό που θα παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του φεστιβάλ, ενώ εκτός συναγωνισμού θα συμμετέχει στο φεστιβάλ ο θίασος του Κορινθιακού Θεάτρου.

Οι θίασοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Κόρινθο, πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής με πλήρη φάκελο έως την Παρασκευή 18 Ιουνίου, στη διεύθυνση Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», Νικομηδείας 3 στην Κόρινθο, από το οποίο θα ενημερωθούν για τον περιεχόμενο του φακέλου συμμετοχής.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα εξασφαλίσουν τη διαμονή των μελών των θιάσων σε ξενοδοχείο, ανάλογα με την απόσταση της έδρας του θιάσου από την Κόρινθο και θα παραθέσουν ένα δείπνο στα μέλη του θιάσου μετά την παράσταση, ενώ στο θέατρο θα υπάρχει πλήρης φωτισμός και ήχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα