Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ανήκομεν εις την επέΝΔυσην

*** «Αν θέλετε επενδύσεις, μην πάτε στο Μαξίμου, η σωστή διεύθυνση είναι Πειραιώς 62», δήλωσε προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης… που συνηθισμένος από τις συναλλαγές του με τον Χριστοφοράκο, πιστεύει πως οι επενδυτές, αντί να απευθυνθούν στη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, θα πρέπει να περάσουν πρώτα από το «ταμείο» της ΝΔ.

Το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν τη χώρα. Το κόμμα που χρωστάει σε όποιον αναπνέει και κυρίως στον Έλληνα φορολογούμενο, κοντά 200 εκατ. ευρώ… κάνει υποδείξεις για βέλτιστες οικονομικές πρακτικές και

επενδύσεις.

*** Για να είμαστε όμως δίκαιοι, ακούγεται πως η ΝΔ βάζει τα οικονομικά της σε τάξη! Τα παίρνει από την ίδια Τάξη από όπου τα είχε δανειστεί, τη μεσαία… ώστε να τα αναδιανείμει στη μεγαλοαστική!

*** Η ΝΔ είναι τόσο υπέρ των αδυνάτων και των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, όσο είναι και οι παρασκευαστές μπέικον κατά της βιομηχανικής εκτροφής γουρουνιών.

*** Εν τω μεταξύ, αν εξαιρέσεις την περίοδο Σημίτη, η ΝΔ του Κούλη, είναι με διαφορά το πιο διεφθαρμένο κόμμα μεταπολιτευτικά. Τουλάχιστον τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση.

*** Στην ΠΑΣΟΚάρα τώρα (ποιααα ΔΥ.ΣΗ;), ετοιμάζονται για εκλογές ανάδειξης. Όταν λέμε εκλογές εννοούμε εκκαθάριση της εταιρείας και μετά στήσιμο με καινούργιο ΑΦΜ. Σαν τη μπουγάδα που απλώνει μια κοπέλα στο καινούργιο, λατρεμένα γραφικό, σποτάκι του Σταύρου Θεοδωράκη.

*** «Το σχέδιό μου είναι απλό», είπε ο Στ. Θεοδωράκης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΔΗ.ΣΥ. Το ξέρουμε Σταύρο, αν ήταν πολύπλοκο θα μύριζε το βραχυκύκλωμα…

*** Τουλάχιστον, η ΝΔ αντιπροσωπεύει συνειδητοποιημένα τα συμφέροντα του μεταπολιτευτικά τερατώδους, λούμπεν αστισμού, τους επιφανείς λεφτάδες και τον κορπορατισμό. Η Φώφη και το ΠΑΣΟΚ που νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν τον απλό κόσμο, ενώ είναι τα γκαρσόνια της διαπλοκής… τι φάση;

*** Οι αριστεροί κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι εφαρμόζει τις ευρωπαϊκές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές… και πολύ καλά κάνουν! Οι νεοφιλελεύθεροι γιατί τον κατηγορούν; Που δεν θυσιάζει κάθε Κυριακή έναν δημόσιο υπάλληλο και ένα συνταξιούχο για να καλμάρει το αόρατο χέρι της αγοράς;

*** Κάθε μέρα η κατάστασή του «φιλελεύθερου μετώπου της λογικής» χειροτερεύει. Αυτά που ξεστομίζουν πλέον, ντρέπονται να τα πουν δημοσίως ακόμα και δηλωμένοι νεοναζί. Είναι η κουτάλα που τους τάιζε; Είναι που τους έχει υποσχεθεί ο Κούλης ΕΣΠΑ και δεν κρατιούνται; Είναι που ακρίβυνε το γκότζι-μπέρι και η κινόα; Ποιος ξέρει… άβυσσος η ψυχή του φιλελέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα