Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ρε μάθε μπαλίτσα απ’ τον άρχοντα

*** Ζωντανή συζήτηση στο Facebook έκανε που λέτε την Τρίτη που μας πέρασε προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο live chat αυτό παρέλασαν όλων των ειδών τα παρατράγουδα από την Άννα-Μαρία Λογοθέτη μέχρι το Θανασάκη το Χειμωνά. Θλιβερά περιστατικά.

*** Κληρονομικό χάρισμα έχει πάντως ο Κυριάκος. Με το που εξέφρασε τη στήριξη και το θαυμασμό του στο Φρανσουά Φιγιόν, βγήκαν στη φόρα τα σκάνδαλά του και έχασε τη μάχη για

τη γαλλική προεδρεία. Με το που έκανε τα προγνωστικά του για το Τσάμπιονς Λιγκ, στον κουβά η Παρί Σεν Ζερμέν.
Να σταματήσουν επιτέλους οι κακοήθειες, είναι ξεκάθαρα γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

*** Παρόλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας του έδωσε χθες το βράδυ στο Twitter, μια μεγαλοπρεπέστατη πάσα για να βάλει γκολ… και αντί ο Κυριάκος να σκοράρει λέγοντας κάτι για τη διαπραγμάτευση ή τον Παναθηναικό βρε αδερφέ, αυτός διάλεξε να απαντήσει με την… ΕΛΣΤΑΤ. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. Αυτόν στο ποδόσφαιρο τον λέμε χαζογκόλη.

*** Σε άλλα νέα, ψηφίστηκε η τροπολογία για την επιστροφή των χρημάτων του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, στους καναλάρχες. Στα γραφεία της ΝΔ κερνάνε συμβολικά ρακί απ’ τα Χανιά

*** Που λέτε, γράφεις, «πληντύριο Siemens»στο google και δε ξέρεις αν η αναζήτηση θα σου βγάλει τη συσκευή ή κάποιον «βαθύπλουτο γόνο που κάθεται«! Αυτά καλό είναι να μη γίνονται!

*** Γιατί συνεχίζετε να απορείτε με το πόσο αποκρουστικοί είναι οι φιλελέδες; Όταν είσαι κανίβαλος, «κοινή λογική» είναι το ανθρώπινο κρέας!

ΥΓ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα νέα σποτάκια του Ποταμιού που υβρίζουν ακόμα και νεκρούς (Ο «Γαλαξιάρχης» φαίνεται ότι ενοχλεί ακόμα και εν τη ηχηρή απουσία του). Η απέλπιδα προσπάθεια για -έστω και αρνητική- διαφήμιση του Ποταμιού που έγινε ρυάκι μπορεί να αντανακλά με ακρίβεια χιλιοστού τη νοημοσύνη του Σταύρου Θεοδωράκη και των εμπνευστών της διαφημιστικής αυτής καμπάνιας… προσβάλει όμως τη δική μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα