Κοκαΐνη αξίας 5 εκατ. στο διαμέρισμα στη Βάρκιζα – Ποιος είναι ο 33χρονος που συνελήφθη

135 κιλά κοκαϊνης βρέθηκαν στο πολυτελές διαμέρισμα και όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ένας Σέρβος με το όνομα ΜάρτινΟ συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Κοκαΐνη αξίας 5 εκατ. ευρώ βρέθηκε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ένας Σέρβος.

Στο σπίτι βρέθηκαν

12.000 ευρώ όμως η αξία της κοκαϊνης ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε επίσης: Νέο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ στα ναρκωτικά – Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης σε σπίτι στη Βάρκιζα

Ο εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών και η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στο οποίο εμπλέκονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης οι οποίοι ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου δήλωσαν: «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι το όνομα του Σέρβου είναι Μάρτιν.

Δείτε επίσης: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και επιχειρηματίες σε κύκλωμα ναρκωτικών στο Κολωνάκι

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν τα ονόματα του κυκλώματος του Κολωνακίου – Επιστολή από Σταθοκωστόπουλο

Ο Μάρτιν οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Ο 33χρονος Σέρβος πήρε προθεσμία και την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα