ΚΚΕ εναντίον Ευρωπαίας Επιτρόπου (εικόνες)

Από το πουθενά προέκυψε κόντρα στη Βουλή, όταν στη διάρκεια της επίσκεψης της ευρωπαίας Επίτροπου αρμόδιας για Θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνας Κρέτσου, το ΚΚΕ σήκωσε… λάβαρο επανάστασης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Νίκος Καραθανασόπουλος, με αφορμή τα όσα υποστήριξε η ευρωπαία Επίτροπος περί 70 χρόνων ειρήνης και ευημερίας που έχει επιτύχει η Ευρωπαϊκή Ένωση, έκανε λόγο για υποκριτική πολιτική της

Ε.Ε. αναφέροντας μάλιστα ότι ευθύνεται για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, για την άνοδο του εθνικισμού του στην Ουκρανία αλλά και για το προσφυγικό πρόβλημα.

Απαντώντας, η Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου έδειξε την ενόχλησή της λέγοντας πως «είναι άδικο να μου λέτε ότι είμαι υποκρίτρια επειδή δεν πιστεύω στον Κομμουνισμό».

Και συνέχισε λέγοντας πως «δεν ζήσατε εσείς σε μια χώρα που είχε μόνο δύο ώρες τηλεόραση την ημέρα. Δεν ζήσατε σε χώρο όπου είχαμε μηδέν βαθμούς στη σχολή».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «δεν είμαι υποκρίτρια. Λυπάμαι πολύ. Σας σέβομαι, θεωρώ ότι η Ε.Ε. είναι ένα μοναδικό εγχείρημα», τονίζοντας ότι «για χώρες σαν τη δική μου δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».

Η Κορίνα Κρέτσου ανέφερε επίσης πως θεωρεί ότι «είναι αναληθές να μιλάμε για σκλαβιά στην Ε.Ε.. Εγώ την αγαπώ την Ελλάδα αλλά δεν δέχομαι να είμαι στην Ελλάδα και να με προσβάλλουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα