Κινήσεις τακτικής της Μπενφίκα για Σάμαρη – Η Πόρτο για Κούτρη (video)

Το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου – το τρέχον λήγει τον Ιούνιο – του Ανδρέα Σάμαρη συνεχίζει να απασχολεί στην Πορτογαλία, την ίδια ώρα που η Πόρτο φέρεται να ενδιαφέρει για τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Σάμαρη, σκληρή στάση φαίνεται, ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει ο πρόεδρος των «αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα. Πρόκειται για κινήσεις τακτικής από πλευράς του πορτογαλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας,

ο έλληνας διεθνής μέσος, έχει ήδη απορρίψει την πρώτη πρόταση της Μπενφίκα, για τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, ζητώντας 1,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας τη Μεγάλη Τρίτη (23/4) στο περιθώριο εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, τόνισε: «Προτεραιότητα στην ανανέωση του Σάμαρη; Όχι. Θα αποφασίσουμε τη στιγμή που πρέπει, αλλά η προτεραιότητα είναι πάντα η Μπενφίκα. Προσφέρουμε μόνο ό, τι μπορούμε να προσφέρουμε και μένει εδώ μόνο εκείνος που θέλει να μείνει. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε παίκτη».

Luís Filipe Vieira comenta situação da renovação de Samaris e Jonas.pic.twitter.com/VaG7Lox5gi

— Visão de Jogo (@visaojogo) 23 Απριλίου 2019

Οι τελευταίες εμφανίσεις του, μετά την αποχώρηση του Ρουί Βιτόρια και τη έλευση στον πάγκο του Μπρούνο Λάγκε, φαίνεται να έχουν πείσει τους υπεύθυνους της Μπενφίκα για να τον κρατήσουν.

«Η Πόρτο για τον Κούτρη, παίκτης που είναι ο… προστατευόμενος του Πέδρο Μαρτίνς για την Πόρτο»

«Ο… προστατευόμενος του Πέδρο Μαρτίνς είναι μία περίπλοκη περίπτωση για την Πόρτο». Αυτό είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «Notícias ao Minuto» που αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «δράκων» για τον Λεονάρντο Κούτρη.

«Με δεδομένη την αποχώρηση του Άλεξ Τέγες, που… οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για την θέση αυτή», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, σημειώνοντας τις προτάσεις από Γαλλία και Αγγλία ύψους 5 εκατ. ευρώ, που φέρεται να έχει αρνηθεί ο Ολυμπιακός, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Μήτρογλου: Μην πιστεύετε κάθε ηλιθιότητα του Τύπου

Ο Κώστας Μήτρογλου έδωσε απάντηση – και ήταν σε σκληρό… ύφος – στις φήμες και δημοσιεύματα που θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από την Γαλατασαράι τον Ιούνιο, ένα χρόνο πριν από την λήξη του δανεισμού του από την Μαρσέιγ.

Ο διεθνής άσος έγραψε στο «Twitter»: «Μην ανακυκλώνετε και μην πιστεύετε κάθε ηλιθιότητα δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης!!! Εγώ, οι συμπαίκτες μου, οι φίλαθλοι και κάθε μέλος της οικογένειας της Γαλατασαράι επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Να αναφέρουμε ότι τη Μεγάλη Τρίτη (23/4) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Mercato365», ανέφερε ότι ο 31χρονος ασος «δεν έχε καταφέρει να πείσει τον Φατίχ Τερίμ ούτε τους παράγοντες της Γαλατασαράι, με συνέπεια να έχουν αποφασίσει την άμεση επιστροφή του και όχι τον Ιούνιο του 2020, όπως προέβλεπε ο δανεισμός του».

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει σημειώσει ένα γκολ σε επτά συμμετοχές, ενώ έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το καλοκαίρι του 2021.

Dont recycle and dont believe every stupidity is published at the media!!!
Me, my teammates, fans and every member of Galatasaray’s family is exclusively focused on winning the 22th championship and nothing else! #Galatasaray #cimbom #Hedef22 pic.twitter.com/OSU6pX8bfY

— Kostas Mitroglou (@kmitroglou) 23 Απριλίου 2019

Στις Βρυξέλλες ο Λυμπερόπουλος – «Όχι για τον Βράνιες» η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στις Βρυξέλλες τις προηγούμενες ημέρες και η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνισε πως δεν πήγε για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ έχοντας δημιουργήσει στενή σχέση με τον «ομόλογό» του Φρανκ Άρνεσεν.

Ο «Λύμπε» γνωρίστηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Αντερλεχτ και θρύλο του ποδοσφαίρου της Δανίας, τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη και εκεί «κλείστηκε» η επίσκεψη στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Λυμπερόπουλος είχε συνεργασία με τον Άρνεσεν και άλλα στελέχη την Άντερλεχτ. Συζητήθηκαν πολλά θέματα, ωστόσο από την ΠΑΕ διευκρινίζεται πως ανάμεσα σε αυτά δεν ήταν ο Ογκνιεν Βράνιες.

Ο βόσνιος αμυντικός που περνά… δύσκολες ώρες στο Βέλγιο μετά τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής και του «ροζ σκανδάλου» με την τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα, αναζητά διέξοδο. Δεν κρύβει ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, αλλά τον πρώτο λόγο έχει η Άντερλεχτ η οποία δαπάνησε περίπου 4.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από μόλις 10 μήνες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει να ενημερώνει για τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» με νέα βίντεο:

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα