Κικίλιας: Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας το Σάββατο το βράδυ και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Νεοδημοκράτες.

Ο Κικίλιας ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι η «τύχη»

της χώρας θα ήταν διαφορετική, αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή Σαμαρά.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε, επίσης, «ότι όλοι πρέπει να συστρατευτούν δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, που προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό ή προσωπικό, με σκοπό η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει την κρίση και βασική στόχευση οι νέες γενιές να ατενίσουν το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία, ύστερα από δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα όσο και αν κάποιοι προσπαθούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη βοήθεια όλων μας θα ανακόψει την πορεία καταστροφής, φέρνοντας το χαμόγελο της ελπίδας ξανά στα χείλη όλων των Ελλήνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα