Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone 8; – Ποια προβλήματα πρέπει να λύσει η Apple

Ποια είναι τα προβλήματα που έχει να λύσει η Apple για να κυκλοφορήσει εγκαίρως το iPhone 8;Θα υπάρχει 3D αισθητήρας αναγνώρισης προσώπου;

Αν και οι υπάλληλοι της Apple εργάζονται μανιωδώς για την ετοιμασία του νέου iPhone 8, εξακολουθεί να υπάρχει στον αέρα μια ανησυχία καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συσκευή θα καθυστερήσει

να κάνει πρεμιέρα.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά που σκοπεύει να ενσωματώσει η εταιρεία στη νέα της ναυαρχίδα δεν είναι ακόμα έτοιμα. Οι υπάλληλοι φυσικά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα λογισμικού αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να επιλυθούν τόσο γρήγορα.

Η Fast Company αναφέρει ότι η Apple αντιμετωπίζει τρία διαφορετικά σημαντικά ζητήματα τα οποία μπορεί να μην εντοπιστούν κατά την κυκλοφορία του iPhone 8 αλλά θα αποκαλυφθούν αργότερα, με την ενημέρωση λογισμικού. Επομένως, τελικά το πρόβλημα δεν αφορά το hardware αλλά την υποστήριξη λογισμικού στο iOS 11.

Καταρχήν, η ασύρματη χρέωση είναι ένα βασικό πρόβλημα για την Apple το οποίο υποτίθεται ότι θα επίλυε το iPhone 8 άλλα απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί εξ αρχής.

Στη συνέχεια έρχεται ο 3D αισθητήρας που θα επιτρέψει την αναγνώριση προσώπου, ένα χαρακτηριστικό που η Apple ελπίζει να αντικαταστήσει το Touch ID. Και σε αυτή τη περίπτωση όμως, λόγω ζητημάτων λογισμικού, η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου δεν θα προσφέρεται εξ αρχής αλλά με κάποια ενημέρωση.

Τέλος, η τύχη του Touch ID για το οποίο κατά καιρούς έχουν ειπωθεί αρκετά. Η επικρατέστερη άποψη θέλει το Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Apple θα καταργούσε οριστικά το Touch ID για χάρη του 3D συστήματος αναγνώρισης προσώπου αλλά η εταιρεία έχει άλλη άποψη. Αυτός είναι και ένας λόγος που η δουλειά των υπαλλήλων γίνεται ακόμα πιο απαιτητική.

Πληροφοριακά, το iPhone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά κρίνοντας από τα προαναφερθέντα μην περιμένετε να το αποκτήσετε νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου.

Πηγή: secnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα