Καθαρή και με νέα οικογένεια η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε από οπαδούς ΑΕΚ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της σκυλίτσας που έπεσε θύμα κάποιων οπαδών, οι οποίοι με κίτρινο σπρέι έγραψαν το όνομα της «ΑΕΚ» στο σώμα και στη συνέχεια έβαψαν και το κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIFO, το σκυλάκι βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια και το τρίχωμά του έχει καθαριστεί από την μπογιά.

«Το σκυλάκι είναι καλά. Καθαρίστηκε όσο γινόταν και το φροντίζει μια κοπέλα από την περιοχή που το υιοθέτησε», σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής.

H νεότερη ανακοίνωση που δίνει λεπτομέρειες έρχεται από τη Σοφία Σ., την κοπέλα

που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα με τις φωτογραφίες: «Η μικρή υιοθετήθηκε από την κοπέλα που την φρόντιζε κι πριν ως αδέσποτο την κ. Γιάννα. Μόλις πήγε κτηνίατρο έκανε εμβόλια αφαιρέθηκε το περισσότερο χρώμα και τσιπαρίστηκε. Πλέον ονομάζεται Σπίθα κι έχει τη δική της οικογένεια.

Ευχαριστούμε για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις κι για το ενδιαφέρον όλων. Χάρη στο ποστ που έκανα εγώ κι η κ. Σταματινα έγινε viral αμέσως κι όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτήν.
. Επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της να την υιοθετήσει και την άμεση ανταπόκριση της. Τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω κάθε αδέσποτο να χει την ίδια τύχη με την μικρή μας Σπίθα».

Keywords
Τυχαία Θέματα