«Κατέληξε» η 18χρονη που στραγγαλίστηκε από τον πατέρα της στην Πετρούπολη (video)

Ο πατέρας στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι τουςΠατέρας και κόρη εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς τις αισθήσεις τουςΈνα μήνυμα στο κινητό ο λόγος του καβγάΕκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο πατέραςΗ μητέρα και ο 13χρονος αδερφός της άτυχης 18χρονης είχαν φύγει από το σπίτι

Η 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη έχασε τη μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου «Θριάσιο», όπου και νοσηλευόταν, μετά την τραγωδία στο σπίτι της.

Ο πατέρας της νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, εκτός κινδύνου και οι αστυνομικοί περιμένουν

την έγκριση των γιατρών για να του πάρουν κατάθεση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της 18χρονης.

«Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας ‘Θριάσιο’, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της νεαρής Ε.Κ. η οποία μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ‘Λατσείου’, κατέληξε σήμερα 03/09/17 και ώρα 10:20 π.μ. Η αιτία θανάτου διερευνάται από την ιατροδικαστική υπηρεσία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Το χρονικό

Ανείπωτη τραγωδία συντελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στην Πετρούπολη, αφού πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς τις αισθήσεις τους και με εγκαύματα.

Η πυροσβεστική είχε κληθεί για φωτιά σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 52 στην Πετρούπολη.

Αργότερα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε σημάδια στο λαιμό της που προέρχονταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα που προσπάθησε να την σκοτώσει πνίγοντάς την ενώ αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Ένα μήνυμα στο κινητό ο λόγος του καβγά

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, ένα μήνυμα ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στον πατέρα και τη 18χρονη κόρη του.

Η μητέρα της 18χρονος και πρώην σύντροφος του 55χρονου, είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της και έμενε στην Κέρκυρα μαζί με τον 13χρονο γιο τους. Η 18χρονη έστειλε μήνυμα στη μητέρα της και της είπε να μην ξαναγυρίσει στην Αθήνα γιατι ο «ο μπαμπάς δεν θα αλλάξει ποτέ».Το μήνυμα είδε ο 55χρονος πατέρας με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να επιτεθεί στην κόρη του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 18χρονη είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με έναν αλλοδαπό, κάτι το οποίο δεν ενέκρινε ο πατέρας της.

Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και μετά να την κάψει.

Ο 55χρονος αρχικά προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του και στη συνέχεια να βάλει φωτιά σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Η 18χρονη είχε στο μάγουλο αμυχές από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι). Ο πατέρας της φέρεται επίσης να της έκλεισε το στόμα προσπαθώντας να φράξει τις αναπνευστικές οδούς της.

Καλύτερη τύχη είχε ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μητέρα του στην Κέρκυρα.

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένει το εξιτήριό του για να τον οδηγήσει στον Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα