Καρατόμηση Παπακώστα μετά τις αιχμές κατά του Γεωργιάδη – Στη θέση της ο Φωτήλας

Μη μου τον Άδωνη τάραττε, είναι η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία κίνηση «άδειασε» -και αυτός- την Κατερίνα Παπακώστα η οποία τόλμησε να εκφραστεί κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης καρατόμησε τη βουλευτή Β’ Αθηνών από αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας, για να τοποθετήσει τον πρώην «ποταμίσιο» Ιάσωνα Φωτήλα, σε μία επίδειξη εσωκομματικής ισχύος αλλά και παραδειγματισμού όσων διαφωνούν με τη γραμμή του κόμματος, η οποία όπως συμπεραίνεται από την κίνηση αυτή, περιορίζεται στις ύβρεις, τις φωνασκίες και την καταστροφολογία, τα οποία ο κ. Γεωργιάδης πρεσβεύει με μεγάλη επιτυχία.

Η λιτή ανακοίνωση του κόμματος:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Παπακώστα είχε βρεθεί στις αρχές Μαρτίου με το ένα πόδι εκτός Πειραιώς αφού εξέφρασε τη διαφοροποίησή της σχετικά με την ανάγκη διενέργειας εκλογών. «Σε λίγο θα καταντήσουμε γραφικοί» είχε πει στην εφήμερα «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου και στη συνέχεια έσπευσε να το «μαζέψει» χωρίς να τα καταφέρει.

Οι ευχαριστίες του Ιάσωνα Φωτήλα

Την ίδια ώρα σε ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος δηλώνει ευθέως ότι ψηφίζει Παπακώστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα