Καμμένος κατά Ψυχάρη, με φόντο τα υπόγεια των Τζιτζιφιών (video)

Σκληρή επίθεση προς τον Σταύρο Ψυχάρη εξαπέλυσε, από το βήμα της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας πως ο μεγαλομέτοχος του ΔΟΛ είχε πάρει δάνεια ύψους 150 εκατ. ευρώ με εγγύηση τους αμυγδαλεώνες του Νίκου Κακαουνάκη και «κάτι υπόγεια στις Τζιτζιφιές».

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ:

«Ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων

με τους οποίους συγκρούστηκα πολιτικά, όπως ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης, ο οποίος έφυγε ουσιαστικά στην «ψάθα». Ήταν εκδότης, ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός, ήταν πολιτικός αντίπαλος, είχαμε σκοτωθεί. Τους αμυγδαλεώνες του, τους «έφαγε» ο Ψυχάρης και τους έβαλε εγγύηση μαζί με κάτι υπόγεια στην Καλλιθέα, στις Τζιτζιφιές, για να πάρει 150 εκατ. ευρώ.

Ο τύπος που ήρθε εδώ και μας είπε πως παίρνει «αέρα», ομολόγησε πως παίρνει άδεια με «αέρα». Σε μια ευνοούμενη χώρα θα τον είχαν αρπάξει μέσα από την εξεταστική. Με χειροπέδες. Είναι έγκλημα. Είναι αδίκημα. Είναι ο ίδιος που έβαλε τον Κώστα Καραμανλή πρωτοσέλιδο σαν Ντόλι. Ότι είναι προϊόν κλωνοποίησης. Αλλά όταν ήρθε ο μετρ της διαπλοκής, ο κ. Σαμαράς, τον κ. Ψυχάρη τον κάλεσε, όπως έγραψε τότε, και του ζήτησε τον γιο του για να μπει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια εξελέγη. Γι’ αυτό κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας έχετε ευθύνη».

Δείτε το σχετικό video:

Keywords
Τυχαία Θέματα