«Καμία γωνία του ΟΑΣΘ χωρίς φως», ξεκαθαρίζει ο Σπίρτζης

Προσλήψεις σε ΟΑΣΘ μέσω ΑΣΕΠ λέει ο υπουργός ΜεταφορώνΣτόχος η διαφάνεια παντού

«Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ», τονίζει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ.

Δεν θα μείνει ούτε μια γωνία του ΟΑΣΘ χωρίς φως

της δημοσιότητας, διεμήνυσε χαρακτηριστικά, θέτοντας συγχρόνως σειρά ζητημάτων, όπως: Πού πήγαιναν τα δάνεια του ΟΑΣΘ, γιατί δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα, αν γίνονταν διαγωνισμοί, σε ποιο ύψος γίνονταν οι προμήθειες.

Ο υπουργός σημείωσε ότι οι προσλήψεις που θα γίνουν εφεξής θα διεξαχθούν μέσω ΑΣΕΠ και όχι «ο βουλευτής να διορίζει το συγγενή ή τον κολλητό του».

Κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ότι για άλλη μια φορά ρίχνει «λάσπη» στην κυβέρνηση της οποίας βούληση είναι η διαφάνεια παντού.

Υπεραμύνθηκε της τοποθέτησης του Στέλιου Παππά, στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ λέγοντας ότι θα προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του και πρόκειται για κεντρικό στέλεχος με βαθιά γνώση των οικονομικών καθώς διετέλεσε πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Στην ίδια συνέντευξη, ο αρμόδιος υπουργός επέμεινε στο σχήμα, δημόσιες, ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες χωρίς αύξηση εισιτηρίου σημειώνοντας ότι αποτελεί μέλημα να βγουν στους δρόμους όσα περισσότερα λεωφορεία γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα