Και ο Μάντζαρης έως το 2020 στον Ολυμπιακό (εικόνες)

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Η νέα συμφωνία έρχεται μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη που θα παραμείνει για άλλα τρία χρόνια στους

Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το Sport24, o Μάντζαρης είχε εξαιρετική οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως το δέσιμό του με τους ερυθρόλευκους, ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει στο λιμάνι (5.8 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ανά 23.4 λεπτά συμμετοχής), η χημεία με τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν τα στοιχεία που τον κράτησαν στην ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2011.

Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, καθώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα