Και επίσημα νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Χάσι

Πρώτος στόχος του Χάσι να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions LeagueΤι ανέφερε ο νέο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κατά την επίσημη παρουσίασή τουςΤι δήλωσε ο νέος αθλητικός διευθυντής Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος

Ο Μπέσνικ Χάσι είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα 8/6 επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» μετά από επίσημη παρουσίαση στα

γραφεία τους στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Παράλληλα επισημοποιήθηκε και η συνεργασία με τον νέο αθλητικό διευθυντή Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει ειδικά καθήκοντα στο τμήμα σκάουτινγκ.

Η παρουσίαση εκ μέρους της ΠΑΕ έγινε από τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο Μπέσνικ έχει μεγάλη εμπειρία σε πρωταθλητισμό, έχει σημαντική και πετυχημένη παρουσία σε ευρωπαϊκούς αγώνες και στα προκριματικά του Champions League, κάτι που είναι μια κρίσιμη διαδικασία. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Άντερλεχτ με την εξέλιξη σημαντικών ποδοσφαιριστών, που σήμερα είναι μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Αναφέρθηκε δε στις μεταγραφές, λέγοντας «πως είναι ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα, πολλές φορές και τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν πως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, αφού η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες».

Αναφορικά με το όνομα του Λαβέτσι που ακούστηκε ανέφερε ότι «αν οποιοσδήποτε πιστεύει πως ένας παίκτης με μισθό 20-25 εκατομμύρια ευρώ μικτά, θα έρθει, τότε αυτός που το γράφει αναλαμβάνει και την ευθύνη σε σχέση με τους φιλάθλους. Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού».

Ουσίγιος: Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα

Ο Ουσίγιος από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τεράστιες προσδοκίες και τον ευχαριστώ που με επέλεξε. Δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό».

Χάσι: Στόχος οι όμιλοι του Champions League

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, εξέφρασε τη χαρά του που αποτελεί μέλος αυτού του συλλόγου, πρόσθεσε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τόνισε τα εξής: «Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες και με πρώτο στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Γνωρίζω πως ένας από τους λόγους που επιλέχθηκα ήταν η εμπειρία μου στα προκριματικά, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. […] Θα πάρω και τέσσερις παίκτες από τις ακαδημίες για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Θέλω να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας».

Στο σημείο αυτό ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε πως όταν ο Χάσι μιλάει για τέσσερις παίκτες από τις Ακαδημίες, δεν εννοεί τον Ρέτσο, τον Νικολάου, τον Ανδρούτσο και τον Μανθάτη, καθώς αυτοί είναι ήδη μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά εννοεί νέα παιδιά.

Ο 46χρονος τεχνικός, πρώην των Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στην Ελλάδα απ’ τα μεσάνυχτα της Τρίτης (06/06) ενώ την Τετάρτη επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και είχε μία πρώτη γνωριμία και συνάντηση με τον Ουσίγιος, καθώς και με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Σάββα Θεοδωρίδη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα