Σύζυγος του Ινδαρέ για τη στιγμή που τον είδε στο νοσοκομείο: Ήταν μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Δημήτρης Ινδαρές και τα δύο τους παιδιά, μετά τη σύλληψή τους από την οδό Ματρόζου, περιέγραψε η σύζυγός του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1.

Όπως ανέφερε η σύζυγος του σκηνοθέτη, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γιους του στην ταράτσα του σπιτιού τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας για εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι, «ειδοποιήθηκα ότι ήταν ο άνδρας μου και τα παιδιά μου στον

Ερυθρό Σταυρό, όπου και πήγα για να δω την κατάστασή τους. Τους βρήκα στα επείγοντα να τους εξετάζουν».

«Ο άνδρας μου ήταν με κολάρο, με το ένα μάτι κλεισμένο, μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο, οι ώμοι του σχεδόν εξαρθρωμένοι και είχε χτυπήματα σε αγκώνες, σε πλάτη, παντού» περιέγραψε η γυναίκα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης.

Όσον αφορά στην κατάσταση των δύο γιων της, η γυναίκα είπε τα εξής: «τα παιδιά μου ευτυχώς- διότι προφανώς ο άνδρας μου αντιστάθηκε πιο πολύ επειδή έσερναν τα παιδιά μας- τα παιδιά μας δεν αντιστάθηκαν τόσο πολύ. Είχαν μώλωπες στα χέρια και στα πόδια τους αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον σύζυγό μου».

«Ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, τρομαγμένοι… προσπαθούμε να ξαναβρούμε λίγο κάπως τον εαυτό μας» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται τραυματισμένος ο σκηνοθέτης να φοράει κολάρο.

Πηγή: Σύζυγος του Ινδαρέ για τη στιγμή που τον είδε στο νοσοκομείο: Ήταν μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα