ΗΠΑ: Πέταξαν οικογένεια έξω από αεροπλάνο γιατί το μωρό… κλωτσούσε το κάθισμα (video)

Φαίνεται πως οι εκδιώξεις επιβατών από αεροπλάνα δεν σταματούν με τα απείρου… κάλλους περιστατικά σε πτήσεις της United Airlines, καθώς ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη σε πτήση άλλης εταιρείας (JetBlue) προς τη Φλόριντα.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν μια πενταμελής οικογένεια καυγάδισε με επιβάτιδα που καθόταν μπροστά τους, επειδή ένα από τα παιδιά της οικογένειας κλωτσούσε το κάθισμά της. Βέβαια, η λογομαχία δεν κράτησε πολύ και στη συνέχεια έπεσαν οι τόνοι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας τους πλησίασε και τους ζήτησε να κατέβουν από το αεροσκάφος,

όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, στο οποίο βέβαια δεν έχει καταγραφεί το τι προηγήθηκε της απαίτησης του αεροσυνοδού.

Η μητέρα αντέδρασε στο αίτημα του αεροσυνοδού, αλλά στη συνέχεια η οικογένεια αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο, ενώ λογομάχησε με υπεύθυνους της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η οικογένεια κατήγγειλε πως πήρε πίσω τις αποσκευές της μετά από δύο εβδομάδες.

Σχετικά με το περιστατικό η εταιρεία υποστηρίζει ότι «ζητήθηκε από την οικογένεια να κατέβει από το αεροπλάνο μετά από λεκτικές και σωματικές απειλές. Οι πελάτες αρνήθηκαν να αποβιβαστούν και το πλήρωμα του αεροσκάφους αναγκάστηκε να το εκκενώσει ολόκληρο. Την οικογένεια συνόδευσαν στην πύλη δυνάμεις του Νόμου και από εκεί έλαβε την αποζημίωσή της».

Πάντως, η οικογένεια προτίθεται να λάβει νομικά μέτρα κατά της εταιρείας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα