Ηχηρό «άδειασμα» Σπυράκη σε Κυρανάκη (video)

Ολοένα και πιο εμφανής γίνεται στη ΝΔ η αδυναμία χάραξης κοινής γραμμής πάνω σε ζητήματα τα οποία μάλιστα θέτει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα αμέτρητα παραδείγματα προστέθηκε ακόμη ένα χθες, Κυριακή, αρκετά ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ. Και το παράδειγμα αυτό δεν αφορά σε κάποια συνηθισμένη παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ εσωκομματικών φατριών, αλλά στην «αυλή» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη επιφύλαξε ένα αρκετά ηχηρό «άδειασμα» στον αναπληρωτή

της, Κώστα Κυρανάκη, σχετικά με δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις στην Πειραιώς, περί ανάγκης «αποστρατείας» της προηγούμενης γενιάς «γαλάζιων» στελεχών, μεταξύ των οποίων και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αναλυτικότερα, η κ. Σπυράκη, μιλώντας την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του αναπληρωτή της (αμφότεροι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη), ξεκαθάρισε ότι αυτές εκφράζουν τον ίδιο και μόνο, υποβαθμίζοντάς τες στο επίπεδο προσωπικών απόψεων και παραπέμποντας στα όσα έχει πει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Το πώς γίνεται ένας εκπρόσωπος Τύπου -έστω και αναπληρωτής- να μην εκφράζει το κόμμα, αλλά τις προσωπικές του απόψεις, μόνο η Πειραιώς γνωρίζει. Πάντως, δεν είναι μικρό ζήτημα το ότι ακόμη και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κινείται σε διαφορετική γραμμή από αυτή που εκφράζει ο πρόεδρος του κόμματος…

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα