Η Θεσσαλονίκη αποθεώνει τον Λαζόπουλο – Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων (video)

Την αποθέωση γνωρίζει καθημερινά από το κοινό της Θεσσαλονίκης ο Λάκης Λαζόπουλος και η συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το», Σοφία Φιλιππίδου. Το «Αριστοτέλειο» θέατρο είναι κάθε βράδυ γεμάτο και ο θίασος απογειώνει με την παράσταση της χρονιάς τους θεατές. Η επιθεώρηση δωματίου του Λάκη

Λαζόπουλου που «έσπασε» τα ταμεία σε Γιαννιτσά, Σέρρες, Κόρινθο, Πάτρα, Θήβα, Καλαμάτα, Αίγιο και Κατερίνη ολοκληρώνει τον γύρο των παραστάσεων της στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 14/1 και από τη Δευτέρα 15/1 επιστρέφει στην Αθήνα, στο «Θέατρο Αθηνών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11/1 Πέμπτη 21:00
12/1 Παρασκευή 21:00
13/1 Σάββατο 18:00 και 21:00
14/1 Κυριακή 19:00

Το γέλιο και η σάτιρα αναδείχθηκαν νικητές απέναντι στη λογοκρισία, στην εγκάθετη δημοσιογραφία και στον γκεμπελισμό συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης που υπηρετούν την εργολαβία και τον κιτρινισμό. Το γέλιο και η σάτιρα αναδείχθηκαν νικητές στις συντονισμένες επιθέσεις εγκάθετων της δημοσιογραφίας, γνωστές σαν δημοσιογραφικά «σαρανταπεντάρια», τα οποία εντέλλονται από κάθε λογής γραφεία.

Η σάτιρα σηκώνει το γάντι και δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.
Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Πλατεία: 20 ευρώ, Εξώστης: 18 ευρώ, Φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων: 14 ευρώ (εισιτήρια άνω των 65 και ανέργων, ισχύουν για Τετάρτη & Πέμπτη)

Προπώληση ηλεκτρονικά στο: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στο δίκτυο φυσικών σημείων Viva.

Με μετρητά: Ταμείο Θεάτρου Αριστοτέλειον

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ:

Εθνικής Αμύνης 2
Τηλέφωνο ταμείου: 2310 262 051

Keywords
Τυχαία Θέματα