Η συγγραφέας της αυτοβιογραφίας «Eat Pray Love» παντρεύτηκε… τη φίλη της (εικόνες)

Η διάσημη συγγραφέας Elizabeth Gilbert, του αυτοβιογραφικού βιβλίου «Eat Pray Love» που έγινε ταινία και αγαπήθηκε από το κοινό, μας εξέπληξε με την απόφαση της να καταλήξει στην ζωή της με… την φίλη της.

Στα αριστερά η συγγραφέας Elizabeth Gilbert και στα δεξιά η σύντροφός της Rayya Elias

Πολλοί αναγνώστες, αλλά αργότερα και τηλεθεατές λάτρεψαν την βιωματική ιστορία της Elizabeth, για το θάρρος και την τόλμη που επέδειξε ώστε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της, που λίγο έως πολύ είχε μπει σε μία σειρά καθημερινότητας.

Η ιστορία της βρήκε μεγάλη απήχηση

στο κοινό και αγαπήθηκε πολύ για το λόγο ότι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο καθημερινά, δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο ζωής τους και επιθυμούν να τον αλλάξουν, χωρίς ωστόσο όμως να τολμήσουν.

Η διάσημη συγγραφέας, έγραψε το βιβλίο «Eat Pray Love», βασισμένο στην ζωή της, όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει τον πρώτο της σύζυγο και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, ρισκάροντας όμως να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Στα ταξίδια της, ανακάλυψε την αληθινή απόλαυση του φαγητού στην Ιταλία, την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία της πραγματικής αγάπης στο Μπαλί, κάτι που όπως μας διηγείται εκεί παντρεύτηκε και τον δεύτερο σύζυγό της.

O Χαβιέ Μπαρδέμ στο ρόλο του Φελίπε, του δεύτερου σύζυγου της συγγραφέας

Η Εlizabeth με τον πραγματικό άντρα που γνώρισε στο Μπαλί και δεύτερο σύζυγό της

Αυτό όμως που δεν περιμέναμε να ακούσουμε με τίποτα, ήταν ότι παντρεύτηκε την φίλη της, Rayya Elias, συγγραφέας, την περασμένη Τρίτη, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της από τον δεύτερο σύζυγο που γνώρισε στο Μπαλί, σε μία απλή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Τα συναισθήματα της Elizabeth για την Rayya «ξύπνησαν» όταν η φίλη της διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα