Η σόουμπιζ αποχαιρετά τον Λουκιανό Κηλαηδόνη (εικόνες)

Πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ αποχαιρέτησαν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη γράφοντας δύο λόγια στα social media.

«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πάει έφυγε… Μαζί του πήγαμε βόλτα στη Βουλιαγμένη μια νύχτα με φεγγάρι. Μαζί του σεργιανίσαμε στο Άλσος Παγκρατίου και στο ‘Ελεύθερο Θεάτρο’. Μαζί του τραγουδήσαμε τη Ρίτα, το Ριτάκι ντε και τον Μηνά που τα’ φτιάξε με την Αννέτα. Τώρα, ο φτωχός και μόνος καουμπόι φεύγει από κοντά μας. Φεύγει γιατί… «Άμα μου τη δίνει κάτι τέτοια δειλινά παίρνω τ’ άλογό μου και πάμε στα βουνά» Πάμε Ντόλυ Γιόχο, χόχο, χόχο…», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

«Φεύγουν τα καλύτερά μας χρόνια», έγραψε ο Βαγγέλης Περρής.

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος καλλιτέχνις που είχα την τύχη και τη χαρά να είμαι κοντά του στα πρώτα μου βήματα.Το πάρτυ της Βουλιαγμενης ήταν ένα από τα πιο μεγαλειώδη και ιστορικά μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα και ήμουν κι εγώ εκεί..Καλο ταξίδι Λουκιανε,ήσουν πάντα ένας rocker cowboy.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια!», έγραψε η Μαντώ.

«Μου’χες πει πως ο Παράδεισος για σένα είναι ο κινηματογράφος «Ροζικλαίρ» στην Κυψέλη μια τυχαία μέρα του 1955. Μια μέρα που θα παιζόταν σε επανάληψη κάποιο νουάρ του ’40 με ανθρώπους που κρατούν το πιστόλι με το ένα χέρι, χαλαρά, και που καταπατούν κάθε κώδικα τυπικής ηθικής για μιαν καταστροφική γυναίκα, για μια Τσιτσανική τρελή, για μια Κυρία με μοναδικό νόημα.
Είμαι σίγουρος πως είσαι εκεί, πως η Φωκίωνος τ’ ουρανου ζητωκραυγάζει που επέστρεψες και πως ένα κάτασπρο πιάνο σε περιμένει να παίξεις τη μαγική «Decadenza» σου για κείνους που καταλαβαίνουν. Θα είμαι πάντα ένας απ’ αυτούς. Κι όταν το «Ροζικλαίρ» θα ξαναπροβάλει το «Big Sleep» θέλω να μου κρατήσεις μια θέση δίπλα σου: θα είμαι εκεί» έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Χάσαμε και τον Λουκιανό. Αντίο καουμπόι», έγραψε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Σήμερα έφυγε ένας μεγάλος τραγουδιστής… ένας καλλιτέχνης… ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας», έγραψε ο Γιώργος Πάντζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα