Η Σερένα Ουίλιαμς αποκαλύπτει ότι «λύγισε» μετά τη γέννα (εικόνες)

Το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα, για τις επιπλοκές κατά τη διάρκεια της γέννησης αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Σερένα Ουίλιαμς στο τεύχος Φεβρουαρίου της Vogue USΑ, στο εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε μαζί με το μωρό της.

«Όλα πήγαν στραβά, αλλά πέρασε», είπε η Σερένα για τις επιπλοκές με την καισαρική. «Νομίζω ότι ένα μωρό μπορεί να σε βοηθήσει. Έχω την αίσθηση ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του άγχους που είχα, εξαφανίστηκε όταν γεννήθηκε η Ολυμπία.

Γνωρίζοντας ότι έχω αυτό το πολύτιμο μωρό και περιμένει στο σπίτι με κάνει να νιώθω ότι δεν θέλω παίξω άλλο παιχνίδι. Δεν χρειάζομαι χρήματα ή τίτλους ή κύρος. Τους αγαπώ, αλλά δεν τους έχω ανάγκη», πρόσθεσε.

Όσο για τη μητρότητα αναφέρει τα εξής: «Είναι δύσκολα, η πίεση είναι μεγάλη, κάποιες φορές υπάρχει απογοήτευση, ορισμένες φορές θυμός για το κλάμα. Στη συνέχεια, λυπάμαι, θυμώνω και νιώθω ένοχη όταν σκέφτομαι «γιατί αισθάνομαι τόσο λυπημένη όταν έχω ένα πολύτιμο μωρό;»

Τα συναισθήματα είναι τρελά. Θέλω η κόρη μου να έχει μια φυσιολογική ζωή. Εγώ δεν τη είχα. Εμείς δεν πρόκειται να περάσουμε ούτε μία ημέρα χωριστά, μέχρι να γίνει 18 ετών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες: Vogue

Keywords
Τυχαία Θέματα