Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε μαντήλα και θύμισε Νταϊάνα – Το παθιασμένο φιλί με τον πρίγκιπα Χάρι (video)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η εκθαμβωτική Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες βασιλικό τουρ στη Νότια Αφρική, με τη Δούκισσα του Σάσεξ να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και λόγω των ενδυματολογικών προτιμήσεων της.

Ο Δούκας του Σάσεξ και η Μέγκαν βρέθηκαν μάλιστα, στο παλαιότερο τζαμί, στο Κέιπ Τάουν. Εκεί η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε μαντήλα και θύμισε παλαιότερες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα,

όταν και αυτή επισκεπτόταν άλλες χώρες, όπως το Πακιστάν στο παρελθόν. Οι δυο τους παραβίασαν μάλιστα, το βασιλικό πρωτόκολλο, δίνοντας και «καυτά» φιλιά.

Η Μέγκαν εμφανίστηκε, λοιπόν, με μαντήλα στο κεφάλι και μάλιστα πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ξύπνησε μνήμες από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που είχε κάνει το ίδιο στο τουρ της στο Πακιστάν το 1991.

Σε άλλες εμφανίσεις της φόρεσε ένα μακρύ λαδί φόρεμα και χακί αποχρώσεις, που έδενε στη μέση και nude μπαλαρίνες. Επέλεξε και ένα ριγέ φόρεμα που είχε φορέσει και στο προηγούμενο τουρ της στην Αυστραλία. Το συνδύασε με μαύρες γόβες.

Το ζευγάρι ήταν ευδιάθετο και χαμογελαστό και χαιρετούσε και αγκάλιαζε το πλήθος, ενώ πήρε και πολλά δώρα. Παρ’ όλο που η βασίλισσα Ελισάβετ απαγορεύει την έκφραση αγάπης ή τρυφερότητας ανάμεσα στα πριγκιπικά ζευγάρια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδειξαν ακριβώς την άποψή τους για το βασιλικό πρωτόκολλο, παραβαίνοντας κάθε κανόνα κατά την περιοδεία τους στην Αφρική.

Επιδόθηκαν σε σφιχτές αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά μπροστά στις κάμερες χωρίς να υπολογίσουν ότι γίνονται δημόσιο θέαμα, κάτι που απαγορεύει το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

Η Μέγκαν δεν σταμάτησε να εξαίρει τον σύζυγό της για τις πατρικές του ικανότητες, λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος μπαμπάς, με τον σύζυγό της να ανταποδίδει το στοργικό κομπλιμέντο λέγοντας ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι η καλύτερη μαμά. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ένιωσαν ελεύθεροι μακριά από τα Ανάκτορα, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι…

The Duke and Duchess of Sussex showed respect by removing their shoes before entering the oldest mosque in South Africa: https://t.co/2BW9MREXoa

— Save Your Sole (@saveyoursole) September 25, 2019

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Duke and Duchess of Sussex kicked off the second day of their South African tour, taking part in the country’s Heritage Day festivities, which celebrate «diversity of cultures, beliefs, and traditions that make up the rainbow nation.» The royals attended a service at the Auwal Mosque in Bo-Kaap—the first and oldest mosque in South Africa. #regram @sussexroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις 24 Σεπ, 2019 στις 12:05 μμ PDT

Πληροφορίες από Daily Mail

Φωτογραφίες: tim Rooke/REX, Daily Mail, Splashnews, Reuters, AP, Getty images, PA

Keywords
Τυχαία Θέματα