Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Η επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ περιλάμβανε μελέτη με το πλάνο ανάπτυξης του γηπέδουΝέα συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη και του διευθύνοντος συμβούλου της πράσινης ΚΑΕ, κ. Τριαντόπουλο, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την παραχώρηση

του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια καταθέτοντας αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σε σημερινή συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του «τριφυλλιού», Παναγιώτη Τριαντόπουλο.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ.

Αν η πρόταση εγκριθεί, ο Παναθηναϊκός θα αναβαθμίσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, θα προχωρήσει σε δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου, ενώ προβλέπεται ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων καθώς και η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στο περιβάλλοντα χώρο.

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα αφού πρώτα ο κ. Βασιλειάδης έχει μελετήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο υφυπουργός ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στους τελικούς της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα